Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niuniulkai

Spacerek?

Polecane posty

Gość Niuniulkai

Witam 2 tygodnie temu urodziłam córeczkę. Juz 2 razy byłyśmy na spacerze u zastanawiam się czy dzisiaj też z nią wyjść. Niby są 22 stopnie na termometrze, ale ten wiatr... (mieszkam w okolicach Zielonej Góry) Jak myślicie ubrać ciepło dzidzie zasłonić wózek i wjść czy lepiej nie ryzykować, bo może ją zawiać ?

ja bym nie wychodziła. Zwykły katarek u takiego malucha to powikłania i szpital, bo do 3 miesiaca nikt nie da leków dzieciaczkowi. Lepiej 'dmuchać na zimne'

Gość co??
jak to do 3 miesiaca nie mozna lekow dac? moja coreczka ma 2 miesiace i bierze leki bo jest przeziebiona wiekszej durnoty nie slyszalam

A to ciekawe z tymi lekami :D :P Jeśli mocno wieje to sobie odpuść spacer :) I najwyżej pójdziesz jutro,bo z katarem mozna wychodzić.A póki co spokojnie można dawać sól do noska.

Gość Drogie Mamy...
ja wyszlam we wrzesniu z dzieckiem tydzien po porodzie i nic mu nie bylo. spokojnie mozna wychodzic, w razie czego leki sie podaje nawet noworodkom. a lepiej hartowac malucha, nie przegrzewac, ubrac troszke cieplej niz siebie i smialo isc. w gondoli nie bedzie tak wialo.

Gość Drogie Mamy...
ewentualnie jak sie boisz to weranduj, ale swieze powietrze sie przyda :)