Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joaskaaa5

Czy to zatoki ? : ( pomocy !

Polecane posty

Gość joaskaaa5

Hey od można powiedzieć 2 lat mam problemy z zatokami znaczy nie wiem czy to są zatoki i tu moje pytanie ponieważ mam dziwne objawy . Boli mnie głowa nad oczami co wiem ze jest sygnałem zatok 'choć nie zawsze' i przy tym czuje sie tak dziwnie nie wiem jak to opisać dziwnie sałabo jak np: ide do szkoły na dworze jest nawet spoko a gdy wchodze do szkoły robi mi sie dziwnie przed oczami i jakoś słabo jak juz posiedze troche to miej wiecej to uczucie przechodzi ale nadal jest trochę mi słabo tak samo w domu i tez tak dziwnie w głowie i dodam ze to nie zawsze tylko jesienią i na wiosnę latem bardzo rzadko ."wiem troche dziwnie opisałam ale nie wiem jak inaczej " moze macie podobne objawy ? prosze o pomoc !

Gość oleeee jeeeeeeeeee
to raczej alergia jak na mój gust.

A może to po prostu takie przesilenie wiosenne... Ile masz lat? Jeśli jesteś w wieku dojrzewania, to normalne.

Gość joaskaaa5
16 no prawe 17 lat. ale zauważyłam ze na dworze czuje się całkiem normalnie gorzej jak wejdę do domu itp :(

Ja mam chyba podobne objawy już od kilku lat. U mnie jeszcze dochodzi to, że jak wchodzę do dużego pomieszczenia np. centrum handlowego to mam takie jakby zawroty głowy, trochę jak pijana się czuję. Głowa też mnie boli często nad oczami, taki ucisk czuję. U mnie okres dojrzewania dawno już minął i myślę, że to od niskiego ciśnienia. Joaskaaa5 zmierz sobie ciśnienie, jak będzie poniżej 100/60 to raczej od tego powinny być te objawy.