Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malinowamamba123

Prosze o interpretacje wynikow temperatury w pochwie..

Polecane posty

Gość jolakajajalananabagaajahah
tak jak wcześniej pisałam: po tym co napisałaś może być i ciąża i miesiączka te objawy mogą świadczyć o jednym i o drugim więc dopóki nie ma testu to nie ma co gdybać...

czemu ? a długo się staracie ?

prawie rok czasu :( aa co myslisz o tym ? dzisiaj rano mierzylam temperature o 6;40 , mialam 36,89. BYlo to zanim wstalam z lozka.. O 7 wstalam poszlam do toalety , chwile postalam , polozylam sie znow i usnelam na 1 ,5 godziny, po obudzeniu zmierzylam tempke jeszcze raz i bylo 36, 92. Myslisz , ze zaczyna sie obnizac przed miesiaczka ? to tego poczatek?

a zrobiłaś test ? temperatura jakby się obniża ale test wszystko wyjaśni więc go zrób, przecież po to kupiłaś :) prawie rok..... no to troszkę ...... a badaliście się już ? drożność jajowodów, badanie nasienia itp ?

teraz przy badaniu szyjki zauwazylam sluz zabarwiony krwia ;( zrobilam dzis test z drugiego rannego moczu , wyszla jedna kreska ;(((( nie badalismy sie

no czyli spadek temp. i jedna kreska niestety oznacza to, co oznacza :( przykro mi i proponuje udać się na badania [my zbadaliśmy nasienie już po pół roku starań - zwykle od tego się zaczyna, potem moje hormony, moje jajowody - czy drożne i masę innych rzeczy] warto się zbadać bo czasami się okazuje, że niewielka pomoc lekarzy wystarczy do sukcesu....

hmm ale niby jedna kreska , ale jak tak popatrzylam pod swiatlo to widze jakby biala kreske.. zwidy mam , czy to po prostu odbija sie od swiatla miejsce w ktorym pojawia sie rozowa linia?

ja nieraz widziałam ślad, w którym powinna być druga kreska ale niestety jej nie było aż do czasu kiedy zobaczyłam dwie grube krechy.... :D szczerze Ci radzę - zacznijcie się badać bo szkoda czasu, nerwów i wylanych łez......

mnie teraz ciekawi czy utro dos. tane ten okres.. bo brzuch mam straszny :( ciagle boli i w ogole . Mam jeszcze jeden test , zrobie go moze w niedziele lub w poniedzialek. A potem musze do lekarza sie wybrac... Boje sie ;(

przykro mi :( zbierz się w sobie, poszukaj dobrego lekarza i zacznijcie działać !!

chyba sie przeliczylam z ta ciaza ;( normalnie miesiaczka , skapa przez 3 dni , ale tempka teraz caly czas niska 36,5 ;((( koniec z marzeniami :(((((