Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfrgt5u6urfdrwes

BRAK GLOSU W GRZE

Polecane posty

Gość dfrgt5u6urfdrwes

Bardzo prosze o pomoc! Otoz nie mam glosu w pewnej grze (ruchy postaci itp), muzyka jest ale glosu miedzy postaciami nie ma. - Zainstalowalam nowego Directa - Odisntalowalam gre - Sciagnelam nowego patcha gry ze stronki - zainstalowalam na nowo - zrobilam: uruchom - dxdiag - dzwiek - funkcje Directa - przyspieszenie tak jak radzono na pewnym forum - ponadto: ustawienia wlasciwosci audio - Audio - zaawansowane - wydajnosc - przyspieszenie sprzetowe - standardowe I NADAL NIC ! RECE mi opadaja juz! Dodam, ze mialam zakupione nowe gniazdo (bo na nie odbieralo na lewej sluchawce) - sound blaster Okazalo sie, ze nie moge zainstalowac do karty muzycznej sterownikow. Wiez pozyczylam windowsa MX - 6 i wtedy dopiero elegnacko wszystko zadzialalo. Przedtem mialam windowsa XP SP3 i dziwek w grze i glos dzialal. Prosze o pomoc. Juz mnie to wszystko zaczyna denerwowac !

Gość dfrgt5u6urfdrwes
- exe gry - PPM - wlasciwosci - zgodnosc - tez to przerabialam (na zadnym ze zgodnosci widnowsem nie chcialo sie uruchomic gra, wiec to odpada)

Gość dfrgt5u6urfdrwes
podnosze !

Gość dfrgt5u6urfdrwes
up!

Gość dfrgt5u6urfdrwes
wielcy informatycy! Ale o babskich sprawach umiecie sie wypowiadac ! Zenada.