Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość VIRAŻ

Pasożyty

Polecane posty

Gość gość
Odsprzedam 18 tabletek "Aldazol" leku na robaki,ponieważ nie będą mi już potrzebne. Nazwa leku:Aldazol - zawiera substancję czynną Albendazol(400mg) działający na osobniki dojrzale jak również na jaja i larwy pasożytów. Działanie:Środek przeciw robakom o szerokim spektrum działania. Lek ten jest skuteczny, w przypadku skórnej i jelitowej postaci inwazji pasożytów. Działanie leku dotyczy zarówno dorosłych form pasożyta oraz larw i jaj .Mechanizm działania polega na hamowaniu polimeryzacji tubuliny,co prowadzi do upośledzenia metabolizmu pasożytów i ich śmierci. Wskazania: owsica, węgorzyca,glistnica, tasiemczyca ,Toksokaroza (zespół larwy wędrującej). Cena za 1 tabletkę 35.00zł TeL: 501 207 203 lub e-mail enjeloyzarbo4@wp.pl

Gość gość
zapper jest w takiej sytuacji nieoceniony::::::::::;takie coś już było, masz do sprzedania to g***o że tak chwalisz, spawarka elektryczna pono jest lepsza bo ma większy prąd, a czy ten twój zepter potrafi podnieś k****a jak nie chce stać, wtedy to by było ok

Gość gość
Na wszawicę mogę polecić wszystkim szampon sora forte, jest bardzo skuteczny - już po 3-4 myciach to paskudztwo znika. Trzeba tylko pamiętać, żeby porządnie wszy wyczesać w włosów (do opakowania załączony jest specjalny grzebyk).

Gość gość
Ja jestem bardzo zadowolona z otrzymanych rad na stronie http://zwalcz-pasozyty.pl/pasozyty/grzyb-candida/, widać, że autor wie o czym mówi, nie zapominajcie o tym, że grzyby, pasożyty nawracają, i nie powinniśmy wracać do starych nawyków, zaraz po zakończeniu kuracji.

Na własnej skórze sprawdziłam że najlepiej działają terapie biorezonansem.Ja zrobiłam taką terapię na tasiemca w Centrum Terapii Naturalnych Lalima w Turce pod Lublinem i jestem bardzo zadowolona.Wcześniej przez rok szukałam pomocy ,wykonywałam wszystkie badania i lekarze mówili że wszystko w normie ,tylko że podle się czułam i schudłam 14 kg w rok nie stosując żednej diety,wręcz jadłam za dwóch.W Turce zdiagnozowano mi tasiemca,po 6 dniach terapii zobaczyłam go w kale w toalecie,byłam w szoku .Dopiero po tygodniu moje ciało zaczęło wracać do normy,ustąpiły bóle w brzuchu,przestałam chudnąć ,wyregulowała mi się tarczyca i zniknęła alergia na gluten.Myśle że ta terapia jest naprawdę skuteczna bo stosując ją nie brałam żadnych leków chemicznych a zadziałało.Polecam wszystkim szukającym pomocy.

Gość gość
Nie miałam pasożytów w organiźmie, ale zdarzył mi się inny problem... Miałam wszy na głowie... Okropność! Ale stosowałam szampon http://wszawica-sora.pl/ i po niedługim czasie wszystko zniknęło. Zdecydowanie polecam każdemu kto też ma ten problem...

Gość nareeew
Świetnie organizm pobudza do lepszej pracy BRT Stymulator Homeostazy. Lepsze to niż terapie z wykorzystaniem tabletek i innych leków. Wątroba mi za to kiedyś podziękuje. ;]

Gość gość
Ja leczyłam syna z pasozytów z gabinecie terapii naturalnych w Siemianowicach Śląskich tel. 519790190 to jest na oś. Bytków ul. Wróblewskiego 65. Mieliśmy terapię u pani lek Anna Maria Wilk. Terapia biorezonansem zapper therapy. I powiem wam że po pasożytach ani widu ani słychu. Było 8 sejsji po 45 minut + dostaliśmy lek homeopatyczny . Dziecko przestało chorować, zero biegunek, bólów brzuszka, wygląda zdrowo, nie ma napadów na słodkie, nie zgrzyta w nocy zębami i dobrze spi. Bardzo polecam zwłaszcza panią Anię.

Gość gość
U mnie był problem z wszawicą, syn przyniósł z przedszkola i sama się zaraziłam... Później oboje stosowaliśmy szampon Sora Forte - http://wszawica-sora.pl/profilaktyka-wszawica/ , szybko pozbyliśmy się problemu. Teraz używamy lotion profilaktycznie i jest ok.

Gość gość
ja też pozbyłam się pasożytów a co najważniejsze boreliozy w lalimie tyle, że w krakowie, nie wiedziałam, że w lublinie też są... trochę to trwało ale warto było dla tego efektu:)

Gość Basik Osh
Witam, byliśmy w Siemianowicach na Wróblewskiego. Muszę przyznać, że bardzo dobrze zostaliśmy przyjęci. Wizyta pierwsza trwała półtorej godziny. Wszystko rzetelnie wytłumaczone. Przepisana specjalna dieta tzn czego w trakcie kuracji nie wolno jeść. Co przemawia za to, to, że nie ma jak w innych gabinetach wciskania preparatów do kupienia. Tam dostalismy napisane co kupić. Sami mieliśmy wybór gdzie. Ja troche scepstycznie podeszłam do tematu bo kiedyś byłam w Katowicach w gabinecie na Vega teście wyszły wszystkie możliwe robale, za test zapłaciłam 200zł a do tego wcisneli mi preparaty niby konieczne za drugie 200zl. Kolejna wizyta za miesiąc znów to samo.Robale niby nadal były. To było 3 lata temu. Poźniej szereg badań i niby ok. A teraz mam problem z moim przedszkolakiem. W przedszkolu zaraził się glistą i owsikami. Wyłaziło w kupce :/ Straszny widok nikomu nie polecam. Leczymy się wszyscy w trójkę bo tak trzeba. Ważne jest to że efekty są bo małego po dwóch tyg przestał boleć brzuszek. Nie ma biegunek. Siniaki pod oczkami nadal ma, ale jesteśmy pod kontrolą. Z czystym sumieniem mogę polecić. Barbara

Gość mira67
Basiu my też się tam leczymy i muszę przynać że efekty są zadowalające. Powiedz czy w trakcie terapii mogliście chodzić na basen?

Gość Haniaput
W siemianowicach w tym gabinecie na wróblewskiego lecze sie z boreliozy ( homeopatia i biorezonas i zioloterapia) i musze przyzac ze pozytywne skutki terapii juz odczuwam. Niestety nie da sie tego paskudztwa pozbyc w dwa tygodnie.

Gość Justyna Uniewuczuk
Prosze o jakis kontakt do tego gabinetu w Siemianowicach Śl. Moje dzieci mają owsiki, dawalam Pyrantelum ale miesiac po kuracji problem wraca

Gość Justyna Uniewuczuk
probowałam juz takiej mieszanki ale okazała sie bezskuteczna

Gość Basik Osh
ul. Wróblewskiego 65 Siemianowice tel 519790190

Gość gość34
Mnie pomogły suplementy diety z REVITUM - www.revitum.pl . Byłam tam na teście na nietolerancję pokarmową i teście obciążeń organizmu. Dostałam później roślinne, bezpieczne suplementy, które rozprawiły się z moimi dolegliwościami.

Gość Anna1006
Nie polecam Revitum. A dlaczego? Wciskanie na siłę ludziom suplementow, dodam drogich suplementów. Nie byłam na to przygotowana, ale pani nalegała. Bardzo nie zręcznie sie czułam. Jednak dałam się namówic. Niestety poprawy nie ma mimo skonczonej terapii suplementami. A skład suplementów taki jak w tanich prepatarach ziolowych dostępnych w zielarniach. Szkoda że zorientowałam się dopiero w domu. Uwazam ze w Revitum zarabiaja grubo na wciskaniu ludziom swoich suplemwntów. Dla mnie nie sa wiarygodni. Bardzo czegos takiego nie lubię. Nie polecam! Anna

Gość gość
post gościa34 wygląda jak zwykła reklama, na ich stronie pisze podobnie odnośnie suplementów roślinnych :)

Gość Anna 4513
Bylismy w Revitum w Katowicach. Jedna wizyta i nigdy wiecej. Oni zarabiają na swoich suplementach, ktore sa bardzo drogie. Po badaniu od razu dostaliśmy listę co kupić u nich trzeba!!! Jak powiedziałam, że się zastanowię bo taka kuracja dla całej rodziny to duży wydatek to pani stwierdziła że bez tych suplementow nie pozbedziemy sie pasożytów i ta wizyta jest bez sensu. Wyraznie byla niezadowolona. Teraz czytałam komantarze na innych forach i tam to jest standard. Skład tych suplementów to ogólnie dostepne zioła, ktore nie sa tak drogie jak u nich. Nie moge niestety polecić. Dalej walczymy z robalami. Jestesmy zapisani na wizyte gdzie indziej. Dam znac jako bylo i czy warto polecic

Gość gość
Przeciez te firmy co sprzedają te wszystkie nowe suplementy na pasożyty, grzyby i wirusy zarabiaja na nich fortune. Nie poszłabym tam. To typowe naciąganie.

Gość gość
dzieki za polecenie pani wilk anny z siemianowic bylismy jestesmy w trakcie terapii jak na razie jestem zadowolona bo małego przestał brzuch bolec, nie ma biegunek i nie jest marudny, bierzemy wszyscy kropelki zapisane i chodzimy 2x w tyg na elektroterapie,męzowi poznikały wszystkie krosty z twarzy i rąk w zasadzie po pierwszym zabiegu zaczeło sie zasuszać - mąż ma nużeńca a dzieciaki owsiki

Gość mirka098
Widzę, że coraz większą furorę w leczeniu takich schorzeń robią zioła na pasożyty. Można je kupić w aptekach i sklepach zielarskich. http://www.herbavit.com.pl/category/leki-przeciwpasozytnicze-582 Tak sobie myślę, że to chyba dobrze, że wracamy do korzeni, choć przed przystąpieniem do terapii lepiej jednak skonsultować się z lekarzem.

Gość paran
Ja wyleczyłam sie z tasiemca biorezonansem w centrum lalimed w turce .Po dwóch tygodniach terapii wyszdł mi z kałem tasiemec.Widok był taki ze mnie zmroziło.ale ustąpiły bóe brzucha , biegunki i bezsenność, mam więcej siły i wraam do żywych.Polecam

Gość gość
ratunku tez mam tasiemca! Co to za terapia biorezonansem? Proszę napisz cos wiecej bo do lublina mam akurat blisko wiec mogłabym się wybrac do tego lalimedu. I jeszcze jakie to sa koszta? Czekam na odpowiedz, z gory dziekuje

Gość gość
możecie powiedzieć jakie to są koszty tego biorezonansu w siemianowicach lub w chorzowie ? i napisać na czym to w ogóle polega co robią z dzieckiem i tak dalej bo kompletnie nie znam się na tych alternatywnych metodach ale wiem jedno medycyna tradycyjna nam nie pomaga

Gość sertyy
Polecam MagnetON max. Ma szerokie zastosowanie, poza samą magnetoterapią, generuje też życiodajne fale Schumanna. Profilaktyka, ale też terapia, która działa na około 50 różnych schorzeń.

Gość gość
Chcialoby się poczytać jakies ciekawe rady, a tu tylko pseudoreklama :( Gardze takimi ludzmi co napiszą wszystko byleby naciagnac kogos na kase. Na wszy polecam zwykly ocet, tani i rownie skuteczny jak najdroższe srodki. Potem dobrze przez jakiś czas dodawać olejek herbaciany do mycia wlosow, profilaktycznie.

Gość agakato
Mam do odsprzedania Nitazoxanide (alinia,niznide)500mg oraz Praziqantel 600mg.Lek stosuje sie na przywry ,tasiemce,glisty,candide helicobacter pyroli,oraz inne.Moj nr 791074405

Gość gość
Ja natomiast odsprzedam całe opakowanie yomesan (na tasiemce) mariuszpaduchy@o2.pl