Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość radomianka......

Ile się placi za rachunki w kawalerce???

Polecane posty

Gość radomianka......

Jakich rachunkow moge sie spodziewac mieszkajac z chlopakiem? gaz woda prad od 8 do 16 obydwoje jestesmy w pracy. Nie bedzie wanny tylko prysznic, nie bedzie mikrofalowki itp. Czajnik taki na gaz i lapotop i TV. Jeden pokój w lazience jest okno wiec swiatlo odpada chyba, ze w nocy. I jak to jest z rachunkami, ze placi sie co kilka miesiecy? ja nie mam pojecia prosze powiedzcie chcemy wynajac kawalerke trafila sie taniutka, bo za 600zł plus 200 czynsz i oplaty tylko ile te oplaty??

Gość radomianka......
?

Gość spiaca krolewnaa
nie wiem spierdalaj

Gość radomianka......
co za wychowana królewna;/

Gość radomianka......
wiem, że rózne kazdy inaczej zużywa energię, ale chce sie zorientowac ile na tak male mieszkanko i we dwie osoby. Moi rodzice placa duuuzo wiec nie moge sie wzorowac, bo jest nas w domu 7 osob i dom tez spory.A innego kogo nie mam zapytac;)

mieszkalam w kawalerce prad 140 na dwa miesaice , gaz 100 na dwa miesiace ale mielismy piecyk gazowy do grzania wdy . i tez byl tv komp i tyle

Gość oleeee jeeeeeeeeee
prąd 80 zł, gaz 100 zł- te dwa co dwa miesiące. Woda raz na pół roku, wliczona w czynsz, nie powinno się przekroczyć, ale nawet jeżeli, to pewnie góra o 150 zł.