Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelinalinka

do tej pory smialam sie ze wszystkich ktorzy wpadli

Polecane posty

Gość ewelinalinka

a tu dzis rano niespodzianka 2 kreski szok ale.... wszystko bylo by ok gdyby nie to ze w domu mam juz 9 miesieczna dziewczynke....masakra tak to jest "nie smiej sie dziedku z cudzego upadku" mam nadzieje ze damy rade z 2 dzieci

Gość ewelinalinka
szczerze to ostatni bez zab bylo dzien przed miesiaczka czyli wychodzi na to ze wtedy

Gość lavidaloca1908
cóż...a ile masz lat?

Gość niemozlwieeeeeeee
dzien przed miesiaczka nie mozna zajsc w ciaze - a kochalismcie sie potem w polowie cyklu? Pewnie zabezpieczenie...

Gość to niesamowite
że ludzie nadal wyliczają dni płodne i niepłodne. Przecież to nie jest tak, że u wszystkich kobiet dni płodne są w połowie cyklu! Niedawno czytałam na forum, że u jednej kobiety owulacja miała miejsce w 25 dniu cyklu i ona nigdy nie wpadłaby na to. Tak jak większość myślała, że owulacja występuje u niej ok 14 dnia cyklu. Poza tym, to może się zmieniać z miesiąca na miesiąc.

Gość to niesamowite
W dodatku plemniki mogą przeżyć do 5 dni w ciele kobiety i ciąża gotowa!

Gość niemozlwieeeeeeee
no tak ale w czasie okresu są złe warunki na zapłodnienie - praktycznie niemozliwe - plemniki powinny przezyc ok. 7dni - i owulacja powina byc bardzo wczesnie ok. 8dc - wiec nie wiem - w takim razie jezeli tylko wtedy sie kochaloiscie to bedzie dziewuszka.

Gość ewelinalinka
kochalismy sie tylko wtedy potem maz wyjechal do swoich rodzicow pomoc im przy remoncie nie bylo go 2 tyg a potem to mala nam sie rozchorowala byla marudna i nawet szczerze to nie bylo sil i checi wiec jestem pewna ze wtedy i to mnie zdziwilo...oj zycie lat mam 25 ale niewiem po co to komus i jaki ma zwiazek z tematem

Gość ewelinalinka
dla mnie to jest szok o pierwsze dziecko dlugo sie staralismy bo ponad rok byl monitoring owul itd a tu teraz niewiadomo jakim cudem ta ciaza

Ewelinka - no to mozemy sobie podac rece :) Ja zaszlam 3 dni po @, niby okres dla kobiety nieplodny :). O pierwszego synka staralismy sie 11 miesiecy, a tu jeden raz i taka niespodzianka. Fajnie bedzie, zobaczysz. Na poczatku dzieci dadza nam troche po tylku, ale pozniej beda sie razem bawic, soba zajmowac, a my bedziemy ogladac seriale i pic kawe ;) :D

Gość niemozlwieeeeeeee
3 dni po okersie to nic dziwnego - ok. 8-9dc - owulka byla pewnie 11-12dc - ja tez mam 11dc - wiec ok, ale przed okresem to naprawdev rzadkosc - oj bedzie ciezko - mam 2 kumpele co maja rok roznicy i mowia ze masakra - ale pewnie za 3 lata odpoczniecie :P

Gość ewelinalinka
odpoczynek za 3 lata hmmm malo pocieszajace...moje cykle tez 30 dni takze tego wcale sie niespodziewalam

Gość niemozlwieeeeeeee
macie male dzieci - jestescie zmeczone i cykle tez poprzestawiane - ty pewnie jeszcze karmisz piersia co? Dacie rade.

Gość niemozlwieeeeeeee
no ok. 2 lat - ciaza+ pierwsze 2lata - bo 2latek juz jest ok - ale tez potrafi swoje - bunt 2lataka - oj masakra:)

Gość ewelinalinka
niestety piersia karmilam tylko 4 miesiace takze mysle ze pod tym wzgledem wszystko sie normuje

No wlasnie cykl mi sie przestawil z nieznanego mi powodu. Zmeczona nie jestem i zawsze mialam duzo energii (pracuje na pol etatu 3 dni w tygodniu, robie drugi kierunek, synka mam fajnego i grzecznego) i powiem, ze ja np. sie ciesze, ze tak wyszlo, bo maz chcial, a dla mnie nigdy nie byl odpowiedni czas...wiec dzidzia pojawila sie sama w najlepszym momencie i teraz juz naprawde bede musiala zwolnic tempo :)

Gość ewelinalinka
mala jest dosc grzecznym dzieckiem o ile oczywiscie nic jej nie dolega jestem tylko rozczarowana tym ze mialam od maja szukac pracy a teraz nikt mnie nie przyjmie trzeba badzie przeczekac ten czas

Gość ewelinalinka
a wczoraj jeszcze czytalam temat o stazu w ciazy teraz czeka mnie siedzenie w domu na tylku:(

Gość ewelinalinka
bez urazy ale dobrze ze nie tylko ja w takiej sytuacji jestem

Gość atramika
między moimi jest 10m-cy różnicy!! I co powiecie na to? Wpadłam za pierwszym razem! :)

Gość ewelinalinka
maz na poczatku nie chcial wierzyc teraz mowi ze bedzie ok ale ja jednak zaczynam sie martwic o finanse wiem ze nie bede musiala kupowac wozka lozeczka ubranek itd ale wydatki sie jednak zwieksza