Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Alicja w kolorze blue...

Dieta ketogeniczna - kto się przyłączy?

Polecane posty

Gość Alicja w kolorze blue
I do tego przemądrzała, sfrustrowana i czepialska.

Gość djklafjksa
Moze bys chociaz zauwazyla, ze uzywam czasownikow w rodzaju meskim :) Po prostu rozbawila mnie historia o przyroscie miesni :)

Poza tym nigdy nie powiedziałam, że zleciało kilogram tłuszczu - widzisz jaka jesteś powierzchowna...

Gość qwertyuiopas
Ty djklafjksa wcinasz się na wszystkie topiki i w dodatku się mądrzysz. Nie miłe to , moze odpuscisz choc na 1 tydzień?

Gość djklafjksa
Ta, tylko miesni ci przybylo :) A co do powierzchownosci, to proponuje sie cofnac i sobie przeczytac sobie uwaznie, kto pierwszy zaczal ublizac :) Kulturalna kobieto :) Ty mowiaca o powierzchownosci... co za ironia :)

No i teraz wydało się co z ciebie za typ...

Gość djklafjksa
Co sie wydalo? Strasznie sie nakrecasz :)

Z takimi nie zamierzam dyskutować... Skoro każdemu dokuczasz... Więc żegnam

Gość djklafjksa
Haha, znalazlas sobie usprawiedliwienie... :) Wez chocby pierwszych 100 tematow i pokaz mi w ilu komus dokuczam :) A co do powierzchownosci wracajac, to spojrz na moj pierwszy post i na serie "wnioskow" jakie z niego wyciagnelas i raczylas uprzejmie przedstawic :) Chcialoby sie powiedziec "przyganial kociol garnkowi" :)

Gość djklafjksa
I jeszcze jedno. Jesli juz komus dokuczam, to zwykle osobom, proponujacym innym glupie diety, ktore moga sie zle skonczyc.

Jak widać jesteśmy z zupełnie innej bajki. Ty jesteś trolem a ja... Wiele razu natknęłam się na różne dziwne rzeczy w internecie, rażące błędy ortograficzne i inne błędne informacje i nigdy nie przyszłoby mi nawet do głowy, żeby komuś zwrócić uwagę... Być może nie ma we mnie aż tyle wredności i agresji ale nigdy nikomu nie dokuczyłam. Do czasu oczyście... Jak ktoś mnie uderzy, to oddaję mu.

Gość djklafjksa
I kolejne proby szufladkowania, ktos tu chyba jest strasznie plytki jednak :) A mi owszem, przychodzi do glowy wytykanie, bo jesli chodzi o diete, to durne rady moga komus zruinowac zdrowie. I nie tlumacz sie tutaj oddawaniem, bo sama pierwsza zaczelas pluc jadem :) Co do bledow, to ten temat to jest jeden wielki blad.

A ty sam sobie zaprzeczasz. Najpierw zaprzeczasz abyś komuś dokuczał a potem mówisz - Jesli juz komus dokuczam, to zwykle... Jesteś po prostu trolem i tyle.

Ale tutaj na kafeterii są omawiane różne diety, np. dieta stillmana, dieta kopenhaska, które są bardzo restrycyjne. Gdybym chciała zacząć wątek o zdrowej, zbilansowanej diecie to wybrałabym np. forum wizaz a na tym forum nie ma wymogów dotyczących kcal ani produktów. Więc proszę nie twórz jakichś zasad. Chyba że chcesz zostać moderatorem to się zgłoś i przestań zawracać głwy ludziom na kafe.

Nie, tylko w diecie Dukana w pierwsza faza również jest ketogeniczna - wyklucza się węglowodany ale chyba bardziej jest restrykcyjna.

Gość djklafjksa
Czytanie ze zrozumieniem sie klania... Pokaz mi gdzie napisalem, ze nigdy nikomu nie dokuczam? A co do tego forum, to jak sama zauwazylas, nie widze tu jakichs okreslonych zasad, wiec moge pisac tak samo jak ty. Wez pod uwage, ze jest tu wiele osob, ktore chca schudnac, a nie znaja sie na tym i moga posluchac takich "dobrych" rad i zrobic sobie krzywde. I jesli ty masz prawo dawac szkodliwe rady, to tak samo ja mam prawo napisac co o tym mysle. A takie diety jesli juz ktos musi stosowac, to przeprowadza sie pod kontrola lekarza, wiec moze jak juz cos komus polecasz, to sie chcoiaz sama w tym dokladnie zorientuj.

Wez chocby pierwszych 100 tematow i pokaz mi w ilu komus dokuczam

Gość djklafjksa
Ponownie polecam pocwiczyc czytanie ze zrozumieniem... Zaproponowalem ci, zebys sprawdzila w ilu tematach komus dokuczam, poniewaz insynuujesz, ze dokuczam wszystkim. Nie napisalem, ze nie dokuczam nikomu. Tak, niektorym czasem "dokuczam". A co do zasad, to jeszcze raz napisze, moge tu pisac tak samo jak ty i to ty sie bawisz w "moderatorke" zabraniajac mi tego. Mam prawo napisac, co sadze o glupich radach i jak mi sie chce, to to robie. I jakie niby zasady tu panuja? Bo poki co, to tylko ty piszesz o jakichs zasadach, ktore sobie chyba wymyslilas...

No widzisz, sam przyznajesz, że jesteś dokuczalski. Ten, który "czasami" dokucza to trol. No a trolowanie jest zabronione w regulaminie. Radzę przeczytać regulamin zanim się zabierzesz za pisanie postów.

oczywiście "czasami". Pewnie nie masz co robić z czasem i jako frustrat wyładowujesz się na kafe.

Gość djklafjksa
Polecam powrocic do poczatku calej sprawy... Gdzie w moim pierwszym poscie bylo ublizanie? :) I jaka byla twoja kulturalna reakcja? :) Nawymyslanie, ze na tym forum to same zlosliwosci, ze pisza prymitywni i niedouczenil ludzie, co nie potrafia obslugiwac wagi :)

Gość djklafjksa
A ja radze sprawdzic definicje trola. "Ten ktory czasami dokucza to trol"... Widze, ze tworzysz wlasne definicje slow :) Ochlon kobieto :) Poczytaj lepiej cos madrego na temat zywienia :)

"czasami" w cudzysłowiu - nie rozumiesz? Ten który dokucza notorycznie jak ty. A w sprawie żywienia i zbilansowanej diety redukującej tłuszcz wiem bardzo dużo, chyba prawie wszystko. Wie co z czym łączyć i w jakich ilościach jeść. A dieta ketogeniczna to zupłnie inna historia...

W sprawie zdrowego żywienia przeczytałam już niemal wszystko co jest w internecie. To że stosuje niezdrową dietę to moja sprawa. Kafeteria jest miejscem na różne diety.

I nie napisałam czasami tylko "czasami". Nie potrafisz zrozumieć nawet prostej aluzji.

Gość djklafjksa
Potrafie zrozumiec "prosta aluzje" a nawet tandetna manipulacje, bo odnioslas sie do moich slow, a tam "czasami" nie bylo w cudzyslowiu... A rozumiem, ze kafeteria to dla ciebie po prostu takie miejsce, gdzie mozna przyjsc i bezkarnie wypisywac glupoty, bo nie ma moderatora?