Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madziag195

do facetów ktorzy odchodzą bez słowa wyjasnienia

Polecane posty

Gość madziag195

Witam miałam w swoim zyciu 2 związki i obydwoje facetów zostawiło mnie bez słowa wyjasnienia. Zawsze było wszystko ok z pierwszym i drugim facetem w ogole sie nie klocilismy bylo naprawde jak w bajce i od razu sie skonczyło obydwoje odeszli nagle bez slowa o co chodzi?? jak tak w ogole mozna? Czy ze mna jest cos nie tak? zaden z nich sie nie zalil na mnie ani nic obydwoje sie po jakims czasie do mnie odezwali i utrzymują kontakt do dzis ja pierwsza nigdy sie nie odezwalam oni sami jeden chce nawet wrocic a drugi o powrocie nie mowi ale odzywa sie co slychac i takie tam dlacczego tak faceci robicie co moze byc powodem? przepraszają mnie za to jednak zaden nie chce powiedziec dlaczego tak zrobil :( Teraz jak bede miec chlopaka to wciaz sie bede bac jak odjedzie ze juz sie nie odezwie :(

Gość madziag195
hallo jest tu kto

Gość weed.tu.się.tli
Ja kiedyś tak odszedłem. W tamtych czasach moja dziewczyna miała piękne włosy. I co się stało? Ścięła je! W krótkich wyglądała okropnie. Nie mogłem dłużej na nią patrzeć. A ponieważ wstydziłem się przyznać, że to jedyny powód mojego odejścia nie powiedziałem nic!

Gość nie głaszcze twojej dupy
ty debilu, z powodu włosów? pewnie chuj swędził

Gość weed.tu.się.tli
Tak, właśnie tak zrobiłem. Całkowicie przestała mi się podobać, więc po co miałem się męczyć. Gdyby uległa wypadkowi i miała blizny to co innego, ale oszpeciła się z własnej woli więc miała za swoje.

Gość a tu zonk ani chwili
ale włosy odrastają, a twoja głupota będzie chodziła z tobą cały czas :D

Gość weed.tu.się.tli
Takie włosy to chyba ze 2-3 lata odrastają. I nie widzę nic głupiego w swoim zachowaniu. Ciekawe co byście zrobiły jakby wasz facet coś ze sobą głupiego zrobił.

pewnie się Tobą znudzili, dlatego odeszli bez słowa, a poza tym nie mieli na tyle jaj, zeby spotkać sie z tobą twarza w twarz i wytłumaczyc sie z tego.