Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość henriettaxd

STARTUJA DO MNIE KURDUPLE

Polecane posty

Gość henriettaxd

Wkurza mnie jak zarywaja do mnie typki w moim wzroscie lub odrobine wyzsi albo nie daj boze niżsi :O zazwyczaj sa to chlopacy z mojego miasta...zawsze rozpoczynaja od wiadomosci na nk :O jesli widze ze z twarzy jest ok to pisze z nim dalej...no i przechodzimy na gg. Ostatnio taki koles sie mnie zapytał ile mam wzrostu, odpowiedziałam mu ze 165 cm a on z tekstem "o malutka widze palilo sie fajki w dziecinstwie" po czym okazało się że jest w moim wzroście, oczywiście zauważyłam to przypadkiem jak szłam ulicą. To nie jedyny przypadek, czesto kolesie pytaja sie o wzrost a ja juz wiem o co im chodzi (kurduple) i koncze znajomość.

Gość henriettaxd
nie rozumiem jak mały chłopak może mnie podrywać... ja jestem atrakcyjna a ci głupi myslą ze dla nich strace głowe :o

Gość henriettaxd
up

Gość jkdka
moze on cie zdradza

Gość powiem tak..
a ile masz lat ze tak mowisz ze tylko kurduple?? a inne pytanie to od jakiego wzrostu to juz niejest kurdupel??

Nie szufladkuj tak ludzi.Jestem twojego wzrostu i miałam wyższych partnerów a teraz od dwóch lat jestem z mężczyzną mojego wzrostu i jestem szczęśliwa.