Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

coyot ugly

Kto chcę troszkę dorobić?

Polecane posty

Gość cze psinka, poka tzytze
:)

W tej chwili jeszcze nie mam zadań ale nie długo zacznie się zaliczanie semestru,prace semestralne itp i szukam kogoś kto mi pomoże a ja w zamian jemu/jej.

Gość jaaaaaaaaaaaa356777
Cycki, kurwa pokaż, a nie z czego 🖐️

Gość jaaaaaaaaaaaa356777
Przeca tu jest burdel, dobrze trafiłaś :classic_cool:

Gość łeeee taaaam
KURWA, TO NIE CZAT, TYLKO FORUM !!!!!!!!!!! ZAMKNIJ RYJ I PRZESTAŃ SPAMOWAĆ CO 2 MINUTY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość wyręczanie gówniar w nauce
i to za kasę to nie jest normalna praca :D tylko oszustwo :D no i rzeczywiście, to trzeba mieć ogromne ambicje do rozwiązywania zadań szkolnych za leniwe ścierwo :D

Gość bo to że już wszystkich
wkurwiłaś i specjalnie będą ci rozpierdalać topik

Wybacz ale nie jestem gówniarą,jestem dorosłą osobą robie średnie w trybie zaocznym i wyobraź sobie że czasami jest to ciężko pogodzić z pracą,z rolą matki i wszystkimi innymi obowiązkami!

Ludzie zastanówcie się czasami zanim coś tak pochopnie napiszecie,nie wstyd wam?Nasz Polska mentalność

Gość co za idiotkaaaaa
- to ty powinnaś się wstydzić, bo to ty zaczęłaś wyzywać, że się sprzedajemy i nie mamy ambicji do normalnej pracy, którą jakoby miałoby być odwalanie za ciebie zadań - to, co proponujesz jest nieuczciwe - wstyd!

Gość Kaśśka88
Szurnięta jakaś :D Nikt jej nie odpisał przez parę minut, to od razu zaczęła wyzywać :D Ja bym się spaliła ze wstydu na miejscu autorki! Ledwo skończyła podstawówkę, a już dawała dupy? :D Trzeba było najpierw zrobić maturę i studia, a potem się rozmnażać, krowo rozpłodowa, a nie teraz na forum płakać, że ci czasu brak!!!

Nie ma tu normalnych ludzi szkoda gadać,tylko swoje fotki potraficie pokazywać i pytać się czy ładne jesteście a tak naprawde nie wiecie czym jest życie.Oby ono doświadczyło was tak jak i mnie to może wtedy coś zrozumiecie i pomyślicie że warto być lepszym człowiekiem,bo gdyby akurat w chwili którj kogos potrzebowaliście dostali byście pomocną dłoń to może to i owo by się inaczej potoczyło

Gość nieważne ile, dziewucho
rozłożyłaś nogi zamiast skończyć gimnazjum/liceum, to nic dobrego z ciebie nie wyrosło

Oj ludzie czy uważacie że jedynym powodem przerwy w edukacji może być ciąża?Nie w moim przypadku!

Gość no a teraz po kolei autorko
Dziwisz się, ze zostałaś powitana tak, a nie inaczej? To ty zaczełaś się rzucać i wyzywać od dziwek bez ambicji, tylko dlatego, że nikt ci nie odpisał przez kilka minut :O Myślisz, że tu całe rzesze matematyków i fizyków siedzą?

Gość CIĄŻA NIE BYŁA PRZERWĄ
ALE JAKIM CUDEM MOGŁAŚ ZABRAĆ SIĘ ZA ZAKŁADANIE RODZINY MAJĄC SKOŃCZONĄ JEDYNIE PODSTAWÓWKĘ?????????!!!!!!!!!! COŚ TY ROBIŁA CAŁE ŻYCIE??????????