Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znerwicowana25.

Strasznie szybko sie denerwuje,czy ktos ma dla mnie jakas rade?

Polecane posty

Gość znerwicowana25.

Witam, jestem bardzo nerwowa i mowie nieraz rzeczy, ktorych potem zaluje(np. zdenerwowal mnie moj kierownik i rozmawiam o tym z kolezanka wyzywajac go od huji i skurwysynow)a za 5 minut tego zaluje.Nie zachowuje sie tak w stosunku np. do znajomych czy rodziny, ale nieraz wybucham taka zloscia,ze sie trzese i np. chodze caly dzien z zla mina i kazdy mnie omija bo sie boi:( - jestem soba przerazona.Czy znacie jakies lekarstwo by ukoic nerwy?A moze mi tylko psychiatra pozostaje?PROSZE POMOZCIE!

Przestań za bardzo wszystko wyolbrzymiać i wrzuć trochę na luz. Życie jest jedno i pamiętaj aby starać się być dobrym dla innych, nawet jeśli oni nie są:) W sytuacjach kiedy jesteś bardzo zdenerwowana policz sobie od 100 w dół, a nawet od 1000, jeśli się pomylisz to zacznij od początku. Głowa do góry i nie pchaj się od razu do psychiatry bo nafaszeruje Cię prochami:)

Przestań wszystko za bardzo wyolbrzymiać i wrzuć trochę na luz:) Życie jest jedno więc postaraj się być dobrym człowiekiem dla innych, nawet jeśli oni nie są. W sytuacjach kiedy jesteś bardzo zdenerwowana policz od 100 w dół, jeśli się pomylisz zacznij od początku:) Głowa do góry i nie pchaj się od razu do psychiatry bo nafaszeruje Cię prochami.

Gość znerwicowana25.
A moze zaczne brac jakies tabletki na uspokojenie?czy to pomaga?moze ktos je zazywal?