Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antyleginsiara

jak wy możecie zakładac leginsy???!!!

Polecane posty

Gość antyleginsiara

....przecież to takie wstrętne, mam 24 lata(jestem młoda) i jakoś nie mogę się przemóc nawet do zmierzenia. W ogóle jak widzę leginsy na dupie u dziewcząt to czuję obrzydzenie. Przecież to takie aseksualne! Jak rajstopy! fuuuuj i jeszcze te tuniki :/ zamiast podkreślać swoje kobiece wdzięki to robicie z siebie jakieś nastolatki. Nastolatkom wolno, ale nie 20-kom! Albo te kozaki, nawet nie wiem dokładnie jak na nie mówicie, takie szmaciane jak ze wsi kalosz, jak wysokie bambosze :D leginsy, te kozak,i tunika i jeszcze beznadziejne okulary w czarnej oprawce ala brzydula-co to ma być???!! Weź się jakoś ubierz dziewczyno jak kobieta, a jeśli nie dorosłaś to sio do przedszkola!

Gość niszowiec
ty normalna jestes ! pewnie nie masz figury a dupsko jak obora i z zazdrosci tak piszesz , leginsy to jest to , szczegulnie obcisłe i wcinajace sie w pulchną cipkę ! nie ma ładniejszego widoku i ta pupcia ! gustownie ubrana tak kobieta wyglada bardzo apetycznie .

Mam 15 lat i powiem Ci, że czuję to samo co ty. Jak tak można! Racja, to jak rajstopy! A te tuniki są chyba po to, żeby majtki nie prześwitywały! Moja koleżanka ma niezbyt chudy tyłek, a jak ubierze leginsy to ooo... Ja przyznam się, że mam 3 pary leginsów w domu, ale te dwie są ocieplane i służyły mi jako dodatkowa warstwa ogrzewcza pod spodnie w zimie na mrozie, a jedne do treningu. Leginsy mi służą tylko do treningu. I myślę, że tak powinno być. Ale cóż, moda idzie do przodu, kto wie, jak jeszcze lidzie zaczną świrować pod wpływem mody...

O jej,wiele jest takich rzeczy których można się czepić,w ogóle mnóstwo dziewczyn nosi coś,czego stanowczo nie powinny przy swojej figurze ale na to chyba nic nie poradzimy :O

Gość nastolatka. . . . p0p0p0
może masz tyłek niezgrabny i przez to nie wejdziesz w leginsy ? :D kto ma zgrabny tyłeczek niech zakłada je. Co Ci do tego STARA PANNO? :) :P sama się ubieraj jak chcesz, a nie dyktuj komuś co ma nosic. Ja osobiście nie lubie chodzic w jeansach ciagle czy dresach. Fajnie jest założyc leginsy czy jakąs spodniczkę. Co do tych okularów się z Tobą zgadzam, ale wolny kraj i można nosic nawet liśc chrzanowy na dupie!

Gość niszowiec
oczywiscie , ze tak. Nie chce psuc sobie wzroku ogladajac na ulicy byle co i byle jak ubrane - kobieta ma uwodzic , kokietowac szokowac - jesli tego nie robi jest zwykłą osobą z dziura w dupie