Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arek88

Pochwalcie Sie podbojami yeah!

Polecane posty

Gość Arek88

Siema, Musze powiedzieć, iż kocham swoje życie, jest pełne przygód i szczgulnie tych z kobietami. Niemogę się opamiętać, polki są tak piekne, gdzie kolwiek idziemy z chłopakami na imprezie to niema mowy aby sie z jakaś nie przelizać albo pujśc do kibelka. Super jak laseczki minówki ubierają albo leginnsy czarne i im dupki sie ruszają aż czasem klapsika sie daje ;D. Ostatnio z kumplami wnocnym klubie ze 190 zł poszło na wóde,cygara,i troche dla pań które też sie fajnie bujały wokół nas ;). W takich klubach są swietne kible do tego,jak nie blondyneczka to bruneteczka wejdzie,najlepiej jak ma niebieskie oczy i poliki całuśne wtedy to sie niemogę opanować! Pamietam jak z kumplem na wakacje bylismy, był tkai bar w wladyslawowie z barmaneczkami, za napiwki slzy z nami na impreze na tance,zajebiste tam dupy śa no, tylko calowac i lizac je cale, jak tancyzly to nie opadął nigdy. Musze przyznać mimo tego że jestem z dziewczyną 7 lat to mi to jakoś nie przeszkadza, jak coś mi gada gdy wracam za puźno to muwie że poprostu autobusy juz nie jeździły, a jak sie kłuci dalej to lekko w pysk jej i przechodzi puźnij i jest spoko. No zdarza sie że czasem sie popłacze ale to nie szkodzi jak za mocno walne,ale nastepny dzien przeprosze.

Gość Arek88
Policz sobie tępaku.

Gość jagoooda
Areczek ma całe 23 lata i poznał już kawał życia 🖐️ :classic_cool:

Gość jagoooda
Ważne, że miał fajne przygody i po powrocie do domu pół nocy na ręcznym jechał :classic_cool:

Gość Arek88
Bo ortografi, kurwa debile, nie można dupczyć 🖐️

Weź mnie zabij zanim kolejny raz zapragnę przeczytać taką mitomańsko-analfabetyczną bajkę :( OK? :(

Gość ele123
A ja ostatnio takiemu frajerowi jak ty podbiłam oko!!!

Gość dddfdfdf
fuj Arek fuj.,. nie chce mi sie czytac calosci, ale skoro zaliczasz dziewczyne na kazdej dyskotece, musialo ich byc wiele..nie jestem cnotka niewydymka, chodze na randki itp, ale sie nie puszczam.. to co robisz jest poprostu fuj...byc w tylu cipkach..a skoro taka laska ''bzyknela'' sie z toba, jak to mowisz w kiblu, to pewnie miala tych facetow 100, fuuuuuu..tyle chorb itp..a prezerwatywa nie uchroni cie przed wszystkimi zarazkami..