Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ona_potrzebujaca pomocy

podkład doradzcie i czy loreal infallible jest fajny

Polecane posty

Szukam odpowiedniego podkładu dla mnie,tyle ich juz probowalam ale nadal zaden nie splnia moich oczekiwan ani nie jest odpowiedni dla mnie:( Teraz uzywam dermacolu ale on strasznie zniszczyl mi cere i zastanawiam sie nad zmiana i tu jest do was pytanie :) Potrzeba mi podkladu ktory sie dlugo utrzymuje w miare kryje i ladnie wyglada na buzi ale nie wysusza skory i tak bardzo nie niszczy..prosze was o porade(a i zastanawiam sie nad loreal infallible) jest on przez was znany jesli tak to prosze o wypowiedz na jego temat

Gość hjgjgbjgjgjh
masz mozliwosc dojazdu do niemiec? :)

ja mam teraz ten z l'oreala nad którym sie zastanawiasz i jestem srednio zadowolona. kupilam go po raz kolejny bo bylo mi pilnie a nic lepszego akurat nie stalo na sklepowej polce. ogolnie l'oreal sie bardzo popsul, a kosmetyki tej firmy nie są warte swojej ceny. dołóż 20 zł i kup coś z revlona, niemal każdy jest super. ja mialam mineralny w musie i byl to najlepszy podklad jakiego dotąd używałam. bardzo dobre opinie ma tez colorstay. kiedys trafila w moje rece probka maxfactor xperience (nie pamietam jak sie pisze) i tez fajny, lekki ale i dobrze kryjacy efekt, jednak nie wiem jak z jego użytkowaniem na dłuższą metę.

Gość nie spinaj się
ja używałam colorstay revlona, ale nie dość, że mnie zapchał totalnie i do dzisiaj nie mogę pozbyć się megaśnych wągrów, to dodatkowo wypryszczyło mnie po nim maksymalnie. na okres wiosenno-letni ten podkład się nie nadaje, bo jest zbyt ciężki. no chyba że to mój ryj jest po prostu jakiś szczególnie wymagający :P loreala infallible używałam, ale nic specjalnego, teraz testuję vichy dermablend i też mnie średnio zadowala. w ogóle większość kosmetyków można o kant dupy potłuc :o

o colorstay wiem od znajomych i internautów że dobry, sama go jeszcze nie używałam. miałam ten w zeszłe lato http://kosmetyki-pro.pl/galerie/r/revlon-podklad-mineralny_402.jpg i bylo to moje pierwsze lato z podkladem :P co roku musialam zrezygnowac tą porą z fluidu bo upały nie sprzyjają pełnemu makijażowi. w tym przypadku bylam jednak zachwycona - ja i moja mieszana, sklonna do swiecenia sie cera.

Gość hankahhdd
ja uzywam astor mattitude i jestem naprawde zadowolona a mialm takie problemy jak ty