Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martynka@111

Stosunki przerywane w dni plodne- kto wie??? :)

Polecane posty

Gość Martynka@111

Witam:) 4,5,6 kwietnia przytulalam sie z moim chlopakiem - byl to moj 15,16 i 17 dzien cyklu ( ostatni okres 21 marca, cykle 26-29 dniowe ). Śluz z pochwy- przezroczysty, ciagnacy sie. Byly to stosunki przerywane. Za kazdym razem po stosunku chlopak sikal i myl sie ( nie wiem czy to wazne). Raz wyciagnal troszke za pozno. Innym razem nie byl pewny czy ,,doszedl " - wyciagnal i kiedy zorientowal sie ze jednak nie- wlozyl znow i przed wytryskiem wyciagnal. Ostatni stosunek mielismy wczoraj a mnie boli lewa strona, jakby jajnik? Moje pytanie brzmi: Czy szanse na ciążę sa duze? nie bylaby tragedią- więc nie prosze o zlosliwe komentarze:)

Gość ha ha ale jaja
przytulalas sie? od przytulania w ciaze sie nie zachodzi

Gość Martynka@111
Podbijam:)

Gość Martynka@111
,,Przytulalam" - slowo na okreslenie seksu:P

Gość Martynka@111
Prosze o rady, nie wiem czy jest sie czym przejmowac;)

Gość jkkfhejhfjerhfejfr
eee dobry ten twój facio wkłada a potem wyjmuje sprawdzić czy sie nie spuscił hahahhha no zajebiscie :)

Gość czy wy
macie jakiś problem z antykoncepcją??

Gość i już wiem skąd
biorą się wpadki, przez takie idiotki jak ty. Trzeba być debilem, zeby uprawiać stosunek przerywany, sznasa na ciążę to ok. 40% :(

Gość inkaaaaaaaaaaaaaaaa
To dlaczego sie porzadnie nie zabezpieczycie, zamiast teraz pytac na cafe i trzasc portkami. pewnie ze jest szansa. Takie metody naturalne to najlepsza szanasa na powiekszenie rodziny.

Gość czy wy
Ja nie rozumiem takich ludzi. Najpierw się nie zabezpieczą odpowiednio, a później głupie pytania na forum zadają. Codziennie 10 takich topików jest! Ludzie, czy wy nie wiecie, że stosunek przerywany i kalendarzyk to dwie najpewniejsze drogi do ciąży?! Co wam szkodzi stosować prezerwatywy, globulki, pigułki?!

Gość Martynka@111
Nie trzese portkami:P po prostu spotkalam sie z roznymi wypowiedziami na ten temat i jestem tego ciekawa :) licze na powazne odpowiedzi :)

Gość Martynka@111
tylko czy ktos wiedzialby, dlaczego boli mnie teraz jajnik? czy to przez te stosunki?

Gość ilooonkka
moze byscie ludzie z laski swojej czytali dokladnie co kto pisze- autorka podala ze ciaza nie bylaby tragedia wiec tylko jest ciekawa,dlaczego zaraz na nia naskakujecie i mowicie o jakims ogole ludzi?:P moze ten bol to to jajeczko sie zagniezdza ? nie mam pojecia? moze wypowiedza sie kobietki ktore obserwuja dokladnie swoj organizm (tj.metoda termiczna itp) - na pewno tez skorzystam i nie tylko ja :P

Gość becia34555
mam podobna sytuacje :) tez nie wiem co z tym jajnikiem :D

Gość becia34555
podbijam...

Gość alutkaaaa99
bóle jajnikow o niczym nie świadcza, podobnie jak bóle podbrzusza. Jeden cykl nic nie boli w innym wszystko. Tak jest juz u kobiet. U zadnej kobiety nie ma jak w zegarku ze nigdy nie boli nic albo zawsze wszystkie objawy. Czesto przed @ pojawiaja sie tez pole jajnikow lub jednego jajnika. Ale stosunek przerywany to akurat nie jest zadne zabezpieczenie. Jednak bardziej zastanawia mnie Wasz wiek ? po ile macie lat ? Pytam bo stwiedzenie że Twoj partner nie był pewien czy doszedl mnie rozwalilo, nie wie czy mial orgazm ???? to co zawsze udaje czy jak ??? Jak moze nie wiedziec czy mial i czy cos mu "ucieklo" ? przeciez facet to czuje. To wyglada jak byście sie kochali po raz pierwszy w zyciu...

Gość Martynka@111
uprawiam seks od ponad 2 lat ze stalym partnerem:P ale dopiero zaczelismy przerywany...

Gość Martynka@111
po prostu byl tak podniecony ze nie czul czy to juz,nie wiem jak to okreslic, nie jestem facetem:P:)

Ja też się "przytulałam" do swojego męża w dni płodne. Stosunek był przerywany i teraz jestem w 7 tygodniu ciąży:)

Ja też się "przytulałam" do swojego męża w dni płodne. Stosunek był przerywany i teraz jestem w 7 tygodniu ciąży:)

szansa na ciąże przy stosunku przerywanym jest taka sama jak przy stosunku zwykłym... Ja wpadłam właśnie przez stosunek przerywany ( w dodatku był to mój pierwszy raz xD)