Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lisey

co lubicie w ludziach?

Polecane posty

Gość lisey

chodzi o charakter albo jakieś specyficzne zachowanie

Gość ja lubię skromność
i brak pychy

Gość sru sru fu fu i kupa
opiekuńczość

Gość lisey
ja lubię jak ktoś np. zapala papierosa po czym o nim zapomina i zapala następnego jak ktoś zamawia kawę a potem zapomina jej wypić i wychodzi z kawiarni tacy ludzie zatopieni we własnym świecie, niemający kontaktu z rzeczywistością, intrygują mnie

Gość kazda offerma tudziez
ja ogolie lubie clowieow

Gość maćkowy potwór
ja lubię kiedy ludzie mają odwagę być sobą i nie wstydzą się swoich poglądów a przy tym są w nich szczerzy.

Gość Anna G. :-))
Moralność, skromność, nieśmiałość, inteligencja.

Gość lisey
jeszcze lubię jak ludzie mają jakąś pasję i mi o niej opowiadają i ogólnie, jak mówią więcej ode mnie, bo ja raczej wolę słuchać albo jak nie przeszkadza im milczenie

Gość kaRinKa_
nieprzewidywalność to że każdy jest inny i żeby nie wiem jak długo go znać to cię jeszcze zaskoczy różne dziwactwa

Gość lisey
Maladie, znaczy nie myślisz o rzeczywistym świecie, tylko skupisz się na swoim wnętrzu i przez to mało Cię obchodzi co się dzieje dookoła? jestem egocentryczką i, co dziwne, lubię egocentryków taka rozmowa, jak każdy skupia się bardziej na sobie, ale jednak zależy mu na tym żeby ta druga osoba słuchała ...i może trochę nie potrafi się do tego przyznać to właśnie jest zdecydowanie przyciągające

Gość lisey
ja lubię jak puste chrzanienie jest tylko z zewnątrz takim... to znaczy rozmawiać na poważne tematy w niepoważny sposób

Gość lisey
a poza tym więcej rzeczy nie lubię niż lubię dlatego ciężko mi się z kimś związać emocjonalnie i rzadko interesuję się ludźmi na tle towarzyskim

Gość dvsdvsdv
ja lubie jak ktos jest troslkiwy opiekunczy, uwaznie sluchajacy i majacy duzo do powiedzenia, nie lubie jak ludzie sa powierzchowni i gadaja tylko po to zeby gadac i nic z tego nie wynika. wlasnie zdaklam sobie sprawe ze chyba lubimy u ludzi to co sami w sobie mamy i tego wlasnie szukamy nawiazujac kontakty

Gość lisey
dvsdvsdv dokładnie, lubię właśnie jak ktoś mówi o czymś, co sama czuję, tylko w inny sposób niesamowicie męczące jest jak ktoś bez końca gada o głupotach