Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piotros

Krem nawilżający dla faceta do twarzy

Polecane posty

Gość Piotros

Witam. Mam problem otóż chciałbym byście mi polecili jakiś krem nawilżający do twarzy cere mam suchą a wybór kremów bardzo duży tyle że chciałbym jakieś sprawdzone i dlatego tutaj pisze moze wasi faceci uzywaja jakichs dobrych? Prosze propozycje. Nie wiem co myslicie o czerwonym kremie garnier?

Gość a dlaczego dziwne?
Kup sobie dobry krem Bielandy Roslinne komórki macierzyste na dzień

Gość Piotros
Mówisz że dobry? a jaki jest ich koszt mniej wiecej?

Gość a dlaczego dziwne?
No pewnie,ze dobry jakies 15zł za pudełko,50ml

Gość Piotros
Dziekuje wyprobuje ten bieledy:) zobaczymy

A co to za różnica czy dla faceta czy dla kobiety? Skóra to skóra. Bielendę sobie daruj, jak i inne drogeryjne, kup prosty Cetaphil DA.

Gość a dlaczego dziwne?
Ależ ależ Bielendy komórki maciezyste jest super,dlaczego ma sobie darowac???

Gość Boena Nmcov
Dobra jest też Nivea Soft

Podaj mi skład INCI tej bielendy (jak chwalisz to pewnie używasz, spisz z opakowania) to powiem, czy ma sobie darować czy jest to coś warte, bo generalnie to dobrej opinii o tej marce, jak i o wszystkich drogeryjnych nie mam (z Bielendy mogę polecić jedynie płyn do demakijażu oczy z avocado), więc odradzam i polecam to, co wiem, że naprawdę ma sens.

Gość a dlaczego dziwne?
Marka jak kazda inna,pewnie tylko ten płyn z awokado stosowałas dlatego wiesz,ze dobry,a nie stosowałas inntch preparatów mrowa9435,stad odradzasz bo nie znasz

Gość lola_lulu
Też twierdzę, że komórki macierzyste w kremie, zwłaszcza roślinne nic mu nie pomogą. Ujmę to tak: komórki roślinne mogą stymulować pewne działania, ale ich efektywność nie będzie duża. Dlaczego? Dlatego, że nie ma zachowanej zgodności gatunkowej. Żeby komórka macierzysta mogła spełniać swoje funkcje, czyli, żeby mogła się dzielić i zastępować zniszczone stare komórki musi być nasza własna - tak mi to tłumaczyła dr Brumer. komórki macierzyste roślinne mogą oddziaływać w taki sposób na rośliny a nie na ludzi. Poza tym taka komórka w kremie już dawno umrze, a poza tym sama nie przejdzie przez skorę - to dla niej za duża bariera.