Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość palulaa

dziwny okres

Polecane posty

Gość palulaa

mam taki problem który wymaga zastanowienia. Dostałam dzisiaj okresu, spóźnionego z resztą. Tyle że to jakieś drobne plamienie a nie okres. Zawsze miałam obfite miesiączki szczególnie w pierwszym dniu a teraz ... zastanawiam się dlaczego tak jest. Bo to, że jestem w ciąży, jest wykluczone na 100%. Bardzo proszę o wasze opinie

Gość joaskaaa5
Hej. zależy tez ile masz lat miesiączka ustabilizuje się po 18 roku życia, ja np ostatnio nie miałam okresu przez 3 mies i gdy w końcu dostałam trwał on może 2 dni i gdy poszłam do ginekologa pani powiedziała ze nic sie nie dzieje i ze czasem u nie których to naturalne, dodam ze mam 16 lat :)

Gość joaskaaa5
Hej. zależy tez ile masz lat miesiączka ustabilizuje się po 18 roku życia, ja np ostatnio nie miałam okresu przez 3 mies i gdy w końcu dostałam trwał on może 2 dni i gdy poszłam do ginekologa pani powiedziała ze nic sie nie dzieje i ze czasem u nie których to naturalne, dodam ze mam 16 lat :)

Zgadzam się z poprzednia wypowiedzią. Jeśli jesteś młoda tzn. od pierwszej miesiączki nie upłynęły 2 lata i jeśli nie masz innych objawów niepokojących to nie powinnaś się przejmować i poczekać na następny cykl. Jeśli sytuacja się powtórzy udaj się do ginekologa. Takie plamienie świadczy o tym, że nie było owulacji co zdarza się w młodym wieku albo jeśli się odchudzasz lub masz dużo stresu.