Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ona_172

Czy są tu dziewczyny które chcą mieć dziecko ale z jakiś różnych spraw nie mogą

Polecane posty

Gość iha i haha
nie wiem facetem jestem heheheh

Gość malenka milosc
ja mam 9 tak i bardzo bym chciała mieć dziecko, ale jeszcze nie mam miesiączki :(

Chciałabym żeby pisały tu poważne osoby nie takie jak..(.iha i haha , malenka miłość), chce żeby był to poważny topik... jak nie chcecie to nie piszcie i nie wchodźcie na niego.. pozdrawiam

Gość jakiś żart to chyba
ty nam nie mów co mamy robić, nie podoba ci się to nie zakładaj tematów i nie wchodź na kafeterię. Jedź do korei północnej.

Gość Mirellaaaaa
ja bardzo pragnę ale niestety leczeymy sie sie juz dosc dlugo ,dlugo nie moge zajsc w ciaze najblizsze pół roku pokaze u nas jedynie inseminacja moze sie udac

Mirellaaaaa cieszę się że napisałaś... zobaczysz wierzę że ci się uda zajść w tą wymarzoną ciąże, i będziesz miała wspaniałe macierzyństwo.. zobaczysz

Gość Mirellaaaaa
i dla takich głodnych tekstów założyłaś ten temat?

Gość iha i haha
do autorki , poważne tematy to wybiera sie powaznie moderowane fora, wiec bęe chwascił, bo mam dzis super nastrój, a ze sie wygłupiam, cóz wirtulana sieć troszkę na to pozwala pozdrawiam

widzę że to był błąd bo nie znajdę tu osoby z którą można tak na serio pogadać...na ten temat szkoda wszyscy zachwalają tą stronę a ja tu nikogo nie mogę znaleźć o podobnym problemie może nie problemie

Gość Mirello
chryste panie, to jest ktoś, kto wypowiada się pozytywnie o tym bagnie jakim jest kafe?

Gość Mirellaaaaa
post i dla takich głodnych tekstów założyłaś ten temat? to nie ja pisalam ktos sobie robi zarty szkoda słow:/

Gość Mirellaaaaa
jan ie wiem co komu przeszkada ze ktos zaklada taki temat jak was nie interesuje to nie zagladajcie proste

ale wstyd nie zauważyłam różnicy pomiędzy nickami hihi fajnie że była tu chodz jedna szczera osoba

Gość Mirellaaaaa
Ona_172 a ty tez sie starasz?

Gość Mirellaaaaa
widze ze ludzi sobie robia zarty ale zeby kiedys taka sprawa nie dotyczyla tych osób które sie w tak chamski spsób wypowiadaja:O

tak bym chciała lecz nie mogę narazie zacząć starania :( tak zazdroszczę wszystkim dziewczyną które już mogą sie starać ... brak ślubu

Gość Mirellaaaaa
no tak ale to niema nic wspolnego z tym ze nie mozesz zjasc w ciaze i na ciebie przyjdzie czas ile masz lat?

wiem ze możesz sobie pomyślec ze nie potrzebnie założyłam ten topik ale myslałam ze zglosza sie różne dziewczyny ktore sie staraja i te ktote nie mogą u mnie jest taka sytuacja ze musz miec najpierw slub niestety

fakt jestem młoda 21 lat ale moj instynkt jest tak pobodzony ze szok tak bardzo chce miec dziecko ze sama nie moge w to uwierzyć ze mozna tak bardzo chciec

Gość Mirellaaaaa
no u ciebie jest zasadnicza roznica nie ze nie mozesz tylko jeszczen ie terz o tak bym powiedziala a kiedy planujesz slub? ile masz lat

Gość Mirellaaaaa
oooooooo to mlodziutka hihihiih masz czasu jak marasu u mnie wiek mnie goni idosc dlugo sie juz staram nawt za dlugo bym powoedziala a ja przed 30 stka blisko powodzenia:)

fakt jestem młoda 21 lat ale moj instynkt jest tak pobodzony ze szok tak bardzo chce miec dziecko ze sama nie moge w to uwierzyć ze mozna tak bardzo chciec ślub dopiero za dwa lata

zobaczysz uda ci sie u mnie w rodzine siostra 5 lat sie starała i teraz ma pieknego synka

Gość Mirellaaaaa
no u nas naturlanie nie ma szans tylko poprzez inseminacje a ja juz nie mam 20 lat ty masz jeszcze czasu sporo ja juz duzo przeszlam i jeszcze troche przed mna dwa lata szybko mina ani sie nie obejrzysz ,na wszystko przyjdzie czas i sie doczekasz zobaczysz !!!

ja tez wierze ze ci sie uda zobaczysz ja wiem o ty uda ci sie bedziesz wspaniala matka

Gość mgr8
Witam ja z mężem od 2lat staramy się o dzidziusia.Ale niestety nie udaje się co miesiąc zastanawiam się czy się udało...i rozczarowuje się.Okazało się że mam za słabe jajeczkowanie i to jest powodem niepowodzen.Biorę już 4miesiąc leki hormonalne,i czekam może sie uda.:)

napewno sie uda zobaczysz liczy sie nastawienie zobaczysz korcze dziewczyny jak ja wam zazdroszcze staran najchętniej sama bym zaczeła