Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malenka milosc

Każdy facet widzi we mnie tylko obiekt sexualny, każdy chce tylko sexu

Polecane posty

Gość malenka milosc

a ja chcę miłości, takiej prawdziwej... Jestem podobno atrakcyjna, mam 23 lata, a jak dotąd większosc facetów chce mnie tylko bzyknąc :( Dla jasności - jestem dziewicą, i z sexem chcę zaczekac na faceta, któremu na prawdę będzie na mnie zależec... ale już straciłam nadzieję że kiedykolwiek takiego spotkam...

Gość malenka milosc
jestem dziewicą, ale ssałam już niejedną pałkę. I ta opinia się tak za mną ciągnie :(

Gość Monisia isia
myślisz, że twoje dupa to świątynia? faceci chcą tego, bo to lubią a w dzisiejszych czasach coraz mniej facetów chce uniknąć jakiejkolwiek odpowiedzialności\ a te romantyczne bzdury: miłość i te bzdety - daruj sobie i tak nie trwają dłużej niż 2-3 lata

Gość malenka milosc
fajny podszyw, trochę nie trafiony :) fakt, opinię kurwy mam, ale chyba dltego że nikomu jeszcze nie dałam...

Gość lf;dlf;sl;l;'
Cóż począć ? Takie czasy .

Gość jakiś żart to chyba
buhaha, jakie myślenie... Ja mam opinię kasanowy, chyba dlatego, że jeszcze nie ruuchałem :D

Co się dziwisz? Jeśli dajesz się podrywać facetom w swoim wieku, to normalne, ze u nich buzują hormony i chcą cię bzyknąć.

Gość dkflrtere
musisz zachowywać się wyzywająco ,nie da się inaczej tego wytłumaczyć albo jesteś naiwna. Faceci zawsze zwęszą łatwy seks mają nosa jak pies kiedy czuje cieczkę.więc przeglądnij się w lusterku i zmień to, nie pokazuje dekoltów, nie kręć tyłkiem, kup sobie okulary, i udawaj kujonkę

Gość malenka milosc
jaki żart to chyba to jak wytłumaczysz to że mam taka opinię skoro jeszcze się nie bzykałam ? nie całuję sie z byle kim, nie prowadzam się z kim popadnie - wręcz przciwnie unikam kontaktów z samcami przez ten ich popęd...

Gość samotny.....
ja tez mam 23 lata i chcialbym poznac kogos na stałe skąd jestes ?

Gość dkflrtere
jak mas duży popęd i czesto się masturbujesz to co się dziwisz, oni to czują jak psy

Gość Bert Power
a prawiczek może być ? bo nim jestem

Gość migotka paniiiii
heh to dziwne az nawet smieszne, tez miałam opinie puszczalskiej, podczas kiedy nawet nie umawiałam sie z nikm, nie calowalam ani nic, nawet za reke nie trzymalam :D ludzie sa popirdoleni