Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewymagająca

Jak interpretujecie ks.Rodzaju? Co na to nauka?

Polecane posty

Gość niewymagająca

Nie jestem fanatyczką religijną! Jednak wierzę bardzo mocno w istenie Istoty Wyższej, która stworzyła cały świat. Zbyt wiele rzeczy jest w nim powiązanych razem ze sobą żeby sądzić że cały ten świat to jedynie zbirzność koleji przypadków i praw nauki. Ja posiadam własną interpretacje ks Rodzaju mogąca pogodzić nauke z opisem powstania świata moja interpretacja nie wyklucza nauki. Jeśli jest tak jak myślę to znaczy że jestem bliska Bogu że pozwolił mi jako jednej z niewielu ludzi zrozumieć jego przesłanie zawarte w ks. R. Jednak zanim się wypowiem wysłucham co Wy myślicie na temat owej Ks. Może znajde wśród Was kogoś kto myśli podobnie

Gość malenka milosc
to żeś pojechała. A co to jest ks. Rodzaju i o czym tam bazgrolą?

Gość niewymagająca
Pomyliły mi się tematy nie chciałm wpisać moich pytań do "Zycia erotycznego" i traz nie wiem jak to usunąc

Gość dvsdvsdv
czekam na meila od kolegi mial mi wyslac link z filmikiem na youtube wyjasniajacy to wszytsko, a raczej to ze wszytsko jest zwiazane z astronomia i ze zauwaz kazda wiara ma wiele wspolnych cech, jednak istnieja tez roznice. stworzyli je ludzie, biblia to dzielo czlowieka, wiele fragmmentow przez stulecia bylo usuwanych zmienianych, nawet na kafe ktos ostatnio o tym pisal, zaluje z tego nie skopiowalam.

@niewymagająca „Jeśli jest tak jak myślę to znaczy że jestem bliska Bogu że pozwolił mi jako jednej z niewielu ludzi zrozumieć jego przesłanie zawarte w ks. R." Pycha jest jednym z grzechów głównych.

Gość Ksiądz Wydrzygrosz
Ja też się zgadzam, że wszystkie religie na świecie mają kilka wspólnych rzeczy. Biednych i głupich wyznawców i bogatych i cwanych kaznodziei. Barany są po to, żeby ich strzyc.

Gość co ja myślę.....
Ja myślę, że powinnaś zabrać tą swoją interpretację, zabrać Ks. Rodzaju i WYPIERDALAĆ Z TEGO FORUM EROTYCZNEGO BO WSZYSCY MAJĄ W DUPIE TWOJE PRZEMYŚLENIA BO TO NIE MIEJSCE NA TAKIE PIERDOLENIE!!!!!!!!!!!!!

Gość niewymagająca
Pomyliły mi się wątki! Nie chciałam umieścić tutaj tego tematu. Powiedz jak mam to usunąć albo sami usuńcie

Gość niewymagająca
Co ja myślę ? Nie wiem jak jest w niebie Nie pytajcie mnie nie wiem.... Nie spotkałam jeszcze Ciebie Jestem pewna że w górze pełno Ciebie jest Powietrze ma twój zapach, głosem twoim mówi do mnie ktoś... Dla mnie za wysoko tam... ale wiem że bysi być... To co najlepsze dla Ciebie, co pozwoli żyć Ja czekam, czekam , czekam.... oczy mam otwarte Złap mnie za rękę i ze mną chodź Nie wiem jak jest w niebie Nie pytajcie mnie nie wiem... Nie spotkałam jeszcze Ciebie Jestem pewna że jeden tylko Bóg to wie... Czy odnajde twoje ślady, czy wogóle pozostawiasz je? Jeśli tylko jesteś Tu dobrze wiem że muszę mieć To co najlepsze dla Ciebie, to co pozwoli żyć.... Ja czekam, czekam, czekam oczy mam otwarte złap mnie za rękę i ze mną chodź