Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prezent dla żony

Buciki do wyuzdanego sexu

Polecane posty

Gość prezent dla żony
No i do tego stroj pokojówki albo pielegniarki

Gość ona w obcasach
Moj facet ma obsesje na punkcie takich butow, kupil mi juz z 5 par najrozniejszych ale wszystkie na wysokim obcasie. Jak widzi mnie w tych butach szaleje, jest o niebo lepiej niz przed zabawa z bucikami:) Polecam!

Chyba ty sie ucieszysz a nie żona... ;)] tak w ogóle to ja nie wiem na jak zabitej dechami wsi trzeba mieszkać, zeby spoglądac na takie buty bez odrchu wymitnego. :O 🖐️

Gość prezent dla zony
Pewnie ze zajebiste i ten cukierkowy kolorek jest super

Ta pani ma brzydkie stopy :( Nie powinna być butową modelką. :classic_cool: Niby noga ładna, ale stopa brzydka i taka jakaś pomarszczona. :o I buty są źle zrobione. Paskudnie wygląda jak mały palec jest tak ściśnięty przez ten pasek, pasek powinien być trochę dalej, tak żeby wszystkie palce wystawały. :o

Gość i jeszcze piórko w dupcię
heheheheheh

Gość prezent dla zony
Jak dla mnie to bedzie super widok kiedy zona bedzie wychodzila z lazienki w takich bucikach i sexi bieliznie

Nooo w koncu ktos zauważyl. Obrzydliwe paluchy :O:O:O:O:O a pięta taka jakby ją ciastoliną play-doh obkleili i by się utwardzała i złuszczala. :D:D

Gość metaxa98665
no dajcie spokoj , masaakra

Matlełłe Boskełłe i wszyscełłe świetełłe :O :O :O :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Jestem na miliard procent pewna, ze gdyby mi facet przyniósł takie buty do domu to najpierw bardzo długo i głosno płakałabym a potem spakowałabym jego rzeczy do reklamówki i wypierdoliła go z domu. :O 🖐️ Zaraz nam tu napiszą, ze zazdroscimy. :D

Gość jessicaaa24
A mi się podobają i te białe i te różowe. Są sexy. Bardziej jestem za tymi białymi, są w lepszym guście.

Pytanie czego i dlaczego zazdrościmy? :D Takich pięknych (((:classic_cool:))) szczupłych stóp mieszczących się w tych bucikach? :classic_cool: Czy może tego, że nas nie stać na ich zakup? :classic_cool: :D:D:D

Jeśli takie buty bedą modne w sezonie wiosna-lato 2011 to ja wypierrdalam na pólkulę południową. :O :(:(:( Ja zazdroszczę jej fantazyjnie przystrzyżonych i pomalowanych paznokci. :D