Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zlosssssssnica

facet to palant

Polecane posty

Gość zlosssssssnica

faceci to palanci, ale ci na których trafiam ja... czy ja mam wypisane na czole,że chcę, pragnę, zdycham z żalu,że nie trafiam na tych prawidłowych facetów ? to się za mną ciągnie już długo, jedne dziewczyny potrafią rozkochać w sobie dzisięciu i zabiegają o nie, a mi jednej nie udaje się zrobić tak by choć 1 za mną latał jak oszalały. a tak wgl to można nie kochać praktycznie nikogo przez 19 lat swojego życia ? czy to niszczy w jakiś sposób człowieka ?

Gość bybybyyy
A ładna w ogóle jestes ?

19 lat to naprawdę bardzo mało. Na wszystko przyjdzie czas. Pojawi się ten jedyny w odpowiednim dla Ciebie czasie.

Gość ja w sumie nie
narzekam :)

Gość zlosssssssnica
właśnie w tym sęk,że nawet ładna ... a atrakcyjna to już obowiązkowo... a ja narzekam i będę bo już nie daje rady .

Gość kjhgfd6
:D:D:D

Gość ja jako panna
miałam wiele wielbicieli, i wielu się dobijało. z mojego punktu widzenia jest tak że jak się ignoruję odrzuca czy dystans do faceta to daje efekt że facet zaczyna walczyć. także trzeba sprawić by facet powalczył i się zaangażował , po co byż od razu dostępną. jeżeli facetowi się nie spodoba że np. nie chcemy się dać od razu obłapać i jest niezadowolony to dla niego droga wolna. nie warto lepiej poczekać na innego wartościowego. był czas że ubiegało o mnie na raz 2 facetów nie byli źli ale pojawił się 3 i ten właśnie nie dawał oznak zainteresowania i właśnie ten mi w głowie zaszalał dziś od 2 lat jest moim męzem ja mężatka 25lat.