Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

mialem dzis dola :(

Polecane posty

poprostu boje sie ze zostane kiedys sam samiutenki bez rodziny kobiety takie sa moje przemyslenia kto ma podobnie ?

Gość qwertyja
What a pity :-( wielu ma podobnie..

Gość ja :PP
ja od kilku dni mam doła. powiem Ci coś co jest banalne i z czym teoretycznie sie zgadzam ale nie potrafię jeszcze tego przełożyć na siebie i swoje życie: nie użalaj sie nad soba bo to nic nie da, weź sie w garść i przestan tyle myślec o głupotach!!!

Gość to zalezy od tego jakie?
mazgaje :-)

Ja mam podobnie.Jestem coraz starszy, mam 27 lat i coraz większe pragnienie dziewczyny.Ale wiem że to i tak nie nastąpi.Wiem że zawsze będę sam i nigdy żadnej dziewczyn miał nie będę.Ale takie życie.Całe szczęście że tylko czasami mnie taki dół łapie, lecz ostatnio to coraz częściej.

A ja bym chciał z tego klubu już chyba wystąpić.Żeby przynajmniej spróbować jak to jest mieć dziewczynę.Chociaż przez tydzień czy nawet przez jeden dzień.Ale pewnie to nigdy nie nastąpi.A może to dobrze i jest to na moje szczęście?

tez bym chcial wyjsc z tego klubu miec dziewczyne sprubowac seksu chociaz troche na poczatek ze by nie byc takim nieudacznikiem :o