Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Głowa

Bóle z przodu głowy

Polecane posty

Gość Głowa

Witam Od 5 lat odczuwam silny ucisk z przodu głowy (nie czoło) Od tej pory mam problemy z koncentracją, chodzę niewyspany, gorzej przyswajam wiedzę (wyniki w szkole miałem bardzo dobre) Nie potrafię się wyspać Niekiedy mam tak silny ból, że aż pojawia mi się mgła przed oczyma i trudno mi utrzymać równowagę Proszę o poradę. Od 5 lat również palę papierosy (3 nałogowo) Mam 20 lat i ten stan rozpoczął się gdy poszedłem do technikum

Gość TWOJE MYŚLI
:)

Gość nie chce mi sieh
te zaburzenia widzenia kojarzą mi się z migreną, wiem bo moja znajoma też tak ma, że właśnie przed tymi napadami bólu ma takie rzeczy - jakieś mroczki, ogólne zmęczenie, osłabienie, problemy z koncentracją, drażni ją światło itp. no i 5 lat to kupa czasu - nie byłeś przez ten czas z tym bólem u lekarza???

autorze idz do neurologa..moim zdaniem masz zatruty organizm i niedotleniony mozg:-)

według mnie to tez jest migrena ja mam podobnie tylko moge utrzymac rownowage i nie pale. powinienes sie zglosic do neurologa.

Powinieneś wybrać się do lekarza pierwszego kontaktu i opowiedzieć mu to, co nam tu napisałeś. Skoro taki stan trwa już 5 lat, to może coś to znaczyc. On zaleci ci ewentualnie odpowiednie leczenie.