Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czasami mnie to przerasta

kiedys mi 100zl wystarczylo na tydzien

Polecane posty

na jedzenie, od jakichs 3 miesiecy choc kupuje podstawowe produkty na zupe chocby (pieczywo, mleko jakis serek na chleb co dwa - trzy dni) zadnych slodyczy, kosmetykow, ubran - tylko i wylacznie najtansze produkty na obiad-kolacje i brakuje mi do wyplaty :O jakies 120zl idzie w ciagu 4-5 dni!!! na onecie kiedys wpadl mi w oczy swietny tytul: za biedni by zyc, za bogaci by umrzec. i taka jest prawda, mam kompa i net, rozpadajace sie auto, ale wciaz jezdzace, i rachunki place by tylko zadnych dlugow nie miec a jednak zostaje nam (ja + maz) po oplaceniu 600 zl na zycie i coraz ciezej jest za to przezyc :(

Gość a tak dokładnie analizowalas
co za ile kupujesz? jakos ciezko mi uwierzyc, ze ponad 100 zl idzie na 4-5 dni na PODSTAWOWE, NAJTANSZE produkty. chyba, ze jecie tego bardzo duzo

Gość KARAFKA BEZ WINA
MY TEZ TAK MAMY ALE ZAMIAST KWILIC MAMY PO DRUGIM ETACIE

Gość jarek kaczxyński przemawiaaa
idź do biedronki :classic_cool:

kupuje w biedronce i wlasnie na takie zarcie idzie kasa: chleb, mleko, maka, wloszczyzna, zupa w proszku, makaron, woda mineralna, serek i parowki :O to nie jest kupowane codziennie! i tez mi ciezko w to uwierzyc bo kiedys dawalismy rade ale widze co mam w lodowce i widze ile mam w portfelu :O a co do etatu drugiego to nie jest tak ze nie pracuje bo nie chce przeciez :O

Gość osądzony o kradzież
" ten kraj to żart " 🖐️

Gość pomoge ciiii
sprobuj zarabiac na allegro:) ja wyciagam mies 1000 zł kup markowe uzywki w lumpeksie i sprzedawaj za 30- 40 żł