groszkowa 0 Napisano Kwiecień 8, 2011 Dziewczyny jak zmieniam tabletki to mam wziąć pierwsza tak jak zawsze tzn skończę stare opakowanie 7 dni przerwy i nowe opakowanie innych tabletek. Czy te nowe mam wziąć w p-pierwszym dniu okresu? bo nie dopytałam lekarza;/ brałam regulon zamieniam na novynette. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ikolkiju665 Napisano Kwiecień 8, 2011 nastepna paczke beirzesz po 7 dniowej przerwie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość moja julka ma 22 mce Napisano Kwiecień 8, 2011 ja jak zmienialam to nowe opakowanie zaczynałam tak jakbym brala nadal te same tabletki , czyli po 7 dniowej przerwie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
groszkowa 0 Napisano Kwiecień 8, 2011 ok dzieki bardzo:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość naatalkaaa Napisano Kwiecień 8, 2011 To zależy jakie tabletki zmieniasz na jakie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sanda90 0 Napisano Kwiecień 8, 2011 Witam mam do was malutką prośbę pewnie pomyślicie że to głupie ale na temat tabletek jestem kompletnie zielona.Z mężem od 2 lat kochaliśmy się bez żadnych zabezpieczeń oczywiście "Z" kiedy było duże prawdopodobieństwo zajścia w ciąże. Kiedy postanowiliśmy powiększyć naszą rodzinkę wszystko mi się rozregulowało. Od 6 tygodni jestem szczęśliwą mamusią i jak na razie nie planuje kolejnej ciąży dlatego mój GIN przepisał mi tabletki "Azalia" dla kobiet karmiących piersią. Nie chcemy rezygnować z przyjemności kochania się bez zabezpieczenia więc czy na 100% tabletki dają pewność że nic nieplanowanego się nie przydarzy ?? czy lepiej stosować stosunek przerywany ?? Jak na razie odchodzę od zmysłów POMÓŻCIE MI :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
groszkowa 0 Napisano Kwiecień 8, 2011 natallkaa napisałam z jakich na jakie zmieniam:} Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość naatalkaaa Napisano Kwiecień 9, 2011 Rzeczywiście:| Chyba powinnam sobie zbadać wzrok:P Moim zdaniem nie powinnaś robić przerwy, bo novynette mają niższą dawke hormonów o ile znalazłam dobre dane o składzie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Kwiecień 9, 2011 I dla pewności przez pierwsze siedem dni lepiej zabezpieczyć się prezerwatywą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach