Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ana86x

Faceci

Polecane posty

Gość Ana86x

Hej... A może i mi pomożecie... Poznałam faceta, spotykalam sie jakis czas z jego kolega ale nic nie wypalilo.... a jemu sie tez spodobalam ja na niego nie zwrocilam uwagi... dopoki do mnie nie napisal i jak z tamtym mi nie wyszlo chcialam mu zrobic na zlosc taka durna gierka ze jak spotkam sie z jego kolega to bedzie zazdrosny dziecinada, wiem. ale pozniej jakos mi przeszlo... stwierdxzilam ze nic na sile itd... ale ten zaczoł do mnie pisac czesciej zreszta okazal sie bardzo inteligentnym i niedostepnym facetem ktory mnie pociaga... z tym ze trzyma mnie na dystans... zreszta mowi ze nie szuka zwiazku... a jak mowie o zwiazku bez zobowiazan i ze ma duzo dziewczyn to mowi ze nie sypia z byle kim... lubi inteligentne kobiety z ktorymi moze porozmawiac... ale ma inne podejscie do zycia niz wszyscy... tzn ze pewnie nie chce sie wiazac itd... a ja nie mam juz 15 lat... i mnie nie bawi wskakiwanie komus do lozka na jeden raz. choc nie powiem byloby miło. A może on poprostu szuka kobiety która bedzie równie zadziorna jak on i nie bedzie robic wszystkiego tak jak on chce... a widac ze jest manipulantem... hmmm niewiem co mam robic i jak to rozegrac... choc do tej pory widzialam sie z nim raz bo zadne z nas nie ma czasu ale kolejne spotkanie odladam jak najbardziej zeby nie zrobic bledu... heh a moze nawet jak bede zwlekac z tym wszystkim i kiedys dojdzie do sexu to on stwierdzi ze juz zdobył swój cel... niewiem... faceci maja jakies durne myslenie... mowia ze to my sie nimi bawimi a oni robia to 10x lepiej... nie dajmy sie i badzmy dla siebie wsparciem

Gość fuuuuuuuuj
a ja nie mam juz 15 lat... i mnie nie bawi wskakiwanie komus do lozka na jeden raz. choc nie powiem byloby miło." o kurwa masz 15,5 lat :D:D:D:D

Gość proekozielona
facec chce cie przeleciec i juz na wstepie Ci ustawia, ze nie szuka milosci a pozniej na piwie beda koledzy wspominać jak to mieli jedna panienke

Gość Ana86x
No też myślę ze poprostu chce mnie przeleciec, ale ja sie nie dam ;) moze nie warto sie w to bawic... ale widzę w nim coś innego... jakby ktos kiedys go skrzywdzil mocno i dlatego ma takie podejscie. niewiem a moze sobie wkrecam...

Gość ankaaaaaaa
to moze odejdz od niego? a ty własciwie co chesz od niego? byc z nim czy seksu bez zobowiazan czy jak?

Gość Ana86x
Ja z nim nie jestem... poprostu duzooo rozmawiamy... Tylko myślę że jestem jego kolejnym celem do upolowania;/ A mnie on się podoba... moze dlatego ze jest taki bezposredni, wredny i chamski moze dlatego ze nikogo nie szuka a ja chce mu udowodnic ze jednak szuka i ze moze sie zakochac... niewiem co w tym jest. zawsze chcemy czegos co jest nie osiągalne a jesli to cos dostaniemy to juz nic dla nas nie znaczy...

ale widzę w nim coś innego... jakby ktos kiedys go skrzywdzil mocno i dlatego ma takie podejscie a ja chce mu udowodnic ze jednak szuka i ze moze sie zakochac ja pierd. :-)

Gość nieprzypadkowa ona
nic nie wskórasz, więc szkoda Twojego czasu :-)

Gość ankaaaaaaa
"zawsze chcemy czegos co jest nie osiągalne a jesli to cos dostaniemy to juz nic dla nas nie znaczy..." własnie...wiec moze lepiej aby nigy cie nie dostał. . ndzisz mu sie ... ten typ tak ma

Gość ankaaaaaaa
*znudzisz "nic nie wskórasz, więc szkoda Twojego czasu" popieram

Gość nieprzypadkowa ona
"najczesciej konczy sie to katatrofa" trzeba im powiedzieć, zeby pohamowały tenże instynkt do czasu po ślubie ;-)

Gość nie bąk
"ale ten zaczol do mnie pisac" cytat, ...." lubi inteligentne kobiety"cytat ..."kolejne spotkanie odladam jak najbardziej"cytat no chetnie bym piernal ,jesli nie masz alergii na smrod

Gość nieprzypadkowa ona
"lubi inteligentne kobiety"" już wiemy dlaczego autorka niema u niego najmniejszych szans :)

Gość nieprzypadkowa ona
(zacięta spacja) "nie ma"

Gość bleeeeeeebleeeeeeeeeee
a moze wymyslilabys jakis lepszy temat? poooowialo nuda......,,,,........ wyssana z palca bajka chyba nie bedzie miala wziecia ................

Gość ankaaaaaaa
""lubi inteligentne kobiety"" już wiemy dlaczego autorka niema u niego najmniejszych szans" znajdz osobe na swoim poziomie

Gość xxx IDIOTKA xxx
dzięki za wsparcie... to, że piszę i jak piszę nie jest wyrazem mojej inteligencji. Poprostu pisze na szybko bo nie mam czasu i nie zastanawiam sie nad błędami, to nie jest jakas jeba** kartkówka z ortografii. Naprawdę współczuje osobom, które mają myśli samobójcze i piszą na takim forum bo nie mają sie do kogo zwrócic i się przejmują waszym zdaniem ... Nic dziwnego , że na świecie średnio co trzy sekundy ktoś podejmuje próbę samobójczą po przeczytaniu takich opinii!! Jak możecie nie znając człowieka ocenia jego inteligencję. Naprawdę nie znam was, ani wy mnie a przejmuję się zdaniem jakiejś cioty co nie ma co robic w życiu tylko siedzi na forum i dołuje ludzi, sprawia wam to przyjemnośc?... nic dziwnego, że Polska jest takim zje**nym krajem skoro mieszkają w nim ludzie zawistni, chorzy umysłowo i złośliwi ludzie. Jest wam lżej na sercu jak kogoś wyzwiecie od idiotek? hah. Bo mi jest lżej jak komuś pomogę a nie wyśmieje. Każdy ma jakieś problemy... raz mniejsze, raz większe... ja akurat mam podejrzenie raka szyjki macicy... czy to może o tym powinnam napisac na tym forum? dołowac sie i płakac... ciekawe co byscie wtedy napisali... ze jestem zalosna i sie uzalam/ ? I zebym odrazu wskoczyla do pieca zeby problemu innym nie robic.... Naprawde... gratuluje wam podejścia...

Gość nie bąk
przestan teraz juz brac ludzi na litosc,,po co wtracasz 3 grosze o probach samobojczych i raku szyjki macicy? nie tlumacz sie,bo sie oskarzasz! myslisz,ze inni ,ktorzy tu pisza i to czytaja,nie maja swoich problemow? jedno z drugim nie ma nic wspolnego..to moglas pisac o chorobie lub probie samobojczej,a nie pierdolach uczuciowych! a i tak ci nikt nie uwierzy w te chorobe,bo naprawde chorzy ludzie nie maja takich dylematow milosnych ,jak ty,bo nie maja na to ani czasu,a przede wszystkim ochoty i sily na zaprzatanie sobie glowy takimi bzdurnymi rozwazaniami!