Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia711111111

To prawda,ze pozna ciąża odmładza?????

Polecane posty

Gość gość
wlasnie z medycznego punktu widzenia odmladza, zastrzyk hormonów, ktore działaja na caly orgaizm. Oczywiscie ludzie maja rozne organizmy, ale generalnie tak jest - poczytajacie fachowe publikacje. Do tego dochodzi motywacja psychologoczna - nie chce sie wygladac starzej, niz mamy dookoła, wiecej przebywa z mlodszymi.

Gość gość
mnie odmlodziła i dała kopa

Gość julza
eanne, 34 lata to żaden wiek. Mam pełno znajomych, które rodziły mniej więcej w tych latach, sama urodziłam ostatnie dziecko w wieku 33. Grunt to znaleźć dobrego ginekologa. Ja chodziłam do kliniki Demeter i znalazłam tam pierwszorzędną opiekę.

Gość gość
Moja znajoma urodzila 2 dziecko po 30-stce i faktycznie rozpromieniala, ale to z tego wzgledu, ze w koncu wziela sie za siebie, odchudzila, zmienila styl ubierania. Moja szwagierka tez wyglada dobrze po 2 ciazy, w ktora zaszla po 11 latach od pierwszej, ale ona ogolnie od zawsze dosc mlodo, ladnie wyglada, bardzo dba o siebie, nawet w domu super ciuchy i idealnie ulozone wlosy.

Gość gość
Ciaza odmladza, ale porod i zajmowanie sie dzieckiem zabiera ci jakies 10 lat... Widzisz siebie w lustrze i widzisz jak po jednej nocy przybylo ci przynajmniej 100 siwych wlosow... Rodzilam w wieku 38 lat, poczulam wtedy jak moje cialo zaczyna sie sypac... Wysilek porodowy jest koszmarnie obciazajacy... Nie zdecydowalabym sie na to drugi raz...

Gość gość
Mam 40 lat i jestem mamą 4 miesięcznego malucha. Zawsze wyglądałam młodo:) a do swojej wagi wróciłam po 3 tyg od porodu

Gość gość
a co ty chcesz zajsc w ciażę zeby się odmłodzic? czy moze partner chce. w takim razie wspołczuję. to TY powinnas decydowac o dziecku i nie słuchac otoczenia. a co do tematu to nie wiem ale ja jestem taka pozną mama. ostatnie moje dziecko urodziłam w wieku 43 lat (choc przy przedostatnim zarzekalam się ze to juz ostatnie) i wszystko ok. dziecko zdrowe piekne a my wszyscy szczesliwi i promieniejący.

Gość emem37
Kasia71111 ja mam 37 lat, 10 tydz

Gość gość
Czego kobiety nie z robią by odmlodniec

Gość gość
Moja matka była nawet starsza i muszę powiedzieć ze czas się dla niej zatrzymał. A mentalnie jest szczesliwsza niż kiedykolwiek