Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie nadaje soe d zzycia

Jestem aspołeczna - nie nadaję sie do zycia :O Bede zawsze samotna

Polecane posty

Gość nie nadaje soe d zzycia

nie odpowiada mi wasz styl zycia , wole siedziec w domu i nie denerwowac innych swoimi poglądami , bede samotna trudno sie mowi

Gość harakiriiiiiuu
nie nadaje soe d zzycia nie odpowiada mi wasz styl zycia , wole siedziec w domu i nie denerwowac innych swoimi poglądami , bede samotna trudno sie mowi no i? kogo to obchodzi???????? nie zasmiecaj forum głupotami tępa nie kreatywna dziewucho. wez sie lepiej za robote.

Gość maja w dupie wszystko
hooj wam w dupe idioci, laska ma racje, ludzie sa denni i lepiej olac ich i robic swoje nawet w samotnosci niz z takimi idiotami, jakimi jest 90% populacji

Gość harakiriiiiiuu
no i o chuj sie klocisz tępy baranie? w y p i e r d a l a j szmaciarzu, nikogo tu nie obchodza twoje denne chore odczucia. mamusia zle wychowała ze teraz zyc nie umiesz? tak to jest jak sie szmaciarze szmaca a potem szmaciarskie dzieci z tego sie rodza i taka populacja do przodu brnie, bez jakichkolwiek zalozen pomysłów planów na przyszłość. jestes nikim i zabierasz zycie komus wartoscioweszemu co by chcial i umial zyc a nie tak jak ty rujnował życie i robil z niego cyrk bo zes jest gownem bez kreatywnosci. W Y P I E R D A L A J mowie

Gość ankaaaaaaa
nie przejmuj sie ja tez mam juz serdecznie dosyc ludzi

Gość do harakiriiiiiuu
Co, wyplata sie skonczyła? Partner cie zdradzil? Masz HIV i umierasz? Jesteś kawał zaprzeproszeniem skurwiela, skurwielki. Ze względu na takich jak ty smieciu, życie jest do bani. Jakbym to usłyszał bezposrednio od ciebie, to zajebałbym ci tak, ze wyladowal(a)bys z butem w dupie na scianie. Bydło nie człowiek, żal. Cwaniak za 2 grosze.

Gość o w morde
do harakiriiiiiuu - jestes rowno poyebany

Gość o w morde
i sam pewnie jestes szmaciarzem ktory bedzie robic szmaciarskie dzieci, a jedziesz na innych. niektorzy przynajmniej zauwazaja ten zyebany stan rzeczy, a nie brna w gownie i sie rozmnazaja jak kroliki slepi na to, co sie dzieje wokol, bo sa wlasnie tymi tepymi 90%

Gość o w morde
btw, tempymi napisane specjalnie

Gość o w morde
btw, tempymi napisane specjalnie

Gość autorko masz racje
nie miałbym sumienia powoływac dzieci na ten kurewski swiat, przynajmniej jezeli chodzi o Polske, bo moze gdzies indziej jest lepiej