Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tycjaaaaaaaaaaaaaaaa

czy mam za chudą talię?

Polecane posty

jeśli mam w niej 60 cm? w biodrach mam 93 więc jest duża dysproporcja...

bo czesto ludzie mnie lapią za brzuch ,albo talię i mówią,, ales ty strasznie chuda" i nie brzmi to dla mnie jak komplement.. z kolei najdziwniejsze jest to ,że górę mam wiotką tylko piersi jako takie bo rozmiar C , a juz od bioder w dół wcale nie jestem taka super szzupła

nie mam 162 wzrostu ;)

Gość :-((((((((((((((((((((((((
co ja bym dała za taka talie :( ja nie mam jej wcale :/ talia 74 biodra 82 gorzej byc nie może :(

:-(((((((((((((((((((((((( -> zacznij biegać lub jeździć na rowerze mięśnie nóg i pupy się powiększą a tłuszczyk z brzucha spali ;)

Gość miamiiiiaaaa
Raczej masz dobre wymiary. Ja mam 168. talia 62, Biodra 90. Za chuda nie jestem, za gruba też nie.

i zapomnialam dodac ze nie mam nawet 160cm ;/ to dopiero jest problem...a nie "chuda talia" jak w ogole "chuda" talia moze byc problemem :(

:- (((((((((((((((((((((((( -> zacznij ćwiczyć to za parę miesięcy osiągniesz te 60 w talli i 90 w pupie ;)

Levviatan biegam i uprawiam sporty, tu chodzi o budowe ciala czyli najgorsza jaka moze byc dla kobiety czyli "chlopięca" i gdzie tu sprawiedliwosc? wy panowie zawsze spojzycie na taka kobiete krytycznym okiem, a taka z kobiecymi ksztaltami to ideal, a przeciez to nie moja wina ze taka mam budowe ciala :/

:- (((((((((((((((((((((((( -> spokojnie, większa pupa się wyrobi tylko daj jej czas ;) poza tym jeśli trafisz na faceta który patrzy tylko n wygląd to nawet nie ma sensu z nim się zadawać.

Levviatan nie chce byc nie mila, ale nie wiesz co piszesz, pupa nie urosnie sama od siebie, ewentualnie bedzie twardsza, jedrniejsza itp a budowy ciala sie nie zmieni, a nie mam tyle lat co ty tylko "troszke" wiecej wiec nie pisz mi ze sie wyrobi, bo wyrobić to mozesz jeszcze Ty sie majac 22 lata :) i tak apropo, takie gadanie o podejsciu mezczyzn do ciala kobiety to chyba jakies farmazony, sam piszesz co zrobic by "być idealna" wiec wiesz... :) mimo wszystko dzieki za dobre checi :)

Ja mam 4cm więcej w talli a słysze podobne rzeczy jak Ty gdy mnie ktoś złapie ("Ale Ty jesteś szczuplutka"). A biodra 94cm więc proporcja dobra, ale i tak pracuję nad sobą. Zawsze warto.;)

:- (((((((((((((((((((((((( -> pupa to mięśnie, a jeśli będzie się długo i w miarę intensywnie ćwiczyć to mięśnie urosną ;) poza tym co innego patrzyć tylko na ciało kobiety a co innego mówić jak można je "ulepszyć" :p

Gość zależy od budowy
Jestes typem gruszki,zawsze bedziesz szczupła w talii,nawet jak utyjesz. Ja mam odwrotny problem talia 75:(,biodra 85 ,pogodzilam sie z tym,ze nigdy nie osiagne 60 cm;).U mnie do tego 170cm i i biust F:-0,trgedia

Kochany nie cwicze od miesiaca ani od roku :) a wymiary jakie mam takie mam wiem co masz na mysli piszac o miesniach ale moje juz wieksze nie beda poniewaz jesli juz mowimy o pupie to mam "plaska" nie taka jak kim kardashian czy jak to tam ona sie nazywa :P wiec jak sam widzisz, najgorsza budowa ciala dla kobiety jaka moze byc niska, bez wciecia w tali, brak dupy eh... no coz, jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma :P

hej kolezanko nasza budowa ciala zawsze bedzie oceniana przez facetow jako "niezadbana", niewycwiczona itd to tak jakbysmy facetowi ktory od zawsze byl szczuplutki jak patyczek wmawialy ze moze wygladac jak Pudzian tylko musi swiczyc i jeszcze raz cwiczyc :)

no własnie, dobry cyc nie jest zły...chociaz tyle masz :)

:- (((((((((((((((((((((((( -> każdy facet może być jak Pudzianowski ;) miej tez na uwadze że choćbym nie wiem jak byś ćwiczyła mięśnie pupy nie powiększą się jeśli stosujesz złą dietę bo przecież mięśnie nie zbudują się z powietrza ;) i wcale bym nie określił jako niezadbana :P

Gość zależy od budowy
Ale ja uwielbiam moj tylek,nieduży,ale zgrabny:D,nie przepadam za biustem i talią/nie zmienłą sie po urodzeniu dzieci,cóz nie mozna miec wszystkiego,uprawiam regularnie sport,a talia bez zmian

tak Levviatan kazdy moze byc jak Pudzian :D tak, tak... oj co Ty piszesz o diecie, nie ma czegos takiego jak dieta ktora pozwoli nabrac mi miesni na dupie jednoczesnie nie nadajac masy innym czescia ciala, ale zapewne masz na mysli by "szlo w dupe a reszte sie wyszczupli" ale to nie jest tak jak Ci sie wydaje...

Gość no to piszę
tycja... Jak Cię łapią to znaczy że wszystko jak najbardziej w porządku :)

:- (((((((((((((((((((((((( -> nie mówię aby jeść tłusto i ile się da tylko aby jeść odpowiednio duża a tłuszcz nigdzie się nie odłoży bo go "przerobisz" na mięśnie ;)

Gość SWQEEW
ZA SZEROKIE BIODRA - TO ZNAK ŻE NIE JESTEŚ JUŻ DZIEWICA

Levviatan a czy ja pisałam o tluszczu???? :) no wlasnie i tu nie wiesz co piszesz poniewaz "pojdzie we wszystkie miesnie" a nie tylko w dupe... jak bedziesz 10 lat w dietetyce siedzial i tyle lat rowniez bedziesz cwiczyl i intensywnie sporty uprawial to pogadamy :-)

Wg mnie jest ok, ja mam 58 do 87 też mi mówią jaką chuda jestem itp ale nie przejmuje się już tym Co do wzorcowej talii. Niektórzy uważają, że 60 do 90 jest wzorem (podobno Monroe takie miała w którymś tam okresie) A inni z kolei, że niby im bardziej stosunek talii do bioder jest zbliżony do 0,7 tym lepsze wymiary (dzielisz talię przez biodra) I podobno faceci mają wkodowane patrzenie na takie proporcje Ale wg mnie to o tym 0,7 jest głupie bo ja niby do mojej tali powinnam mieć biodra 82