Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfdfdgggg

jak czesto sie masturbujecie?

Polecane posty

Gość gfdfdgggg

pytanie j.w. i czy masturbujecie sie mimo bycia z kims w zwiazku?

Gość guzikcietoobchodzi
ja sie masturbuje prawie codziennie a meza mam:P

Gość gfdfdgggg
klener_23 tak rzadko ????? :o Ja to robię 3 razy dziennie i boję się że nie potrafię przestać i już mi tak zostanie do poki fiutek bedzie stawal

nie wiem, czy to rzadko. Prowadzę normalne życie, nie jestem przecież jakimś nałogowcem. Częściej robiłem to w tzw. wieku dojrzewania ( 14-18 lat). Teraz tyle mi starcza.

jak robisz to 3 razy dziennie to masz poważny problem. U mnie to trwa jakieś pół godziny, bo staram się robić to powoli, żeby w jak największym stopniu przypominało to normalny stosunek. Potem nie będę miał problemów z partnerką, że skończę po dwóch minutach.

Gość gfdfdgggg
ja mam wiek dojrzewania dawno za soba a wale nadal jak oszalaly co prawda nie mam stalej partnerki obecnie ale nawet jak byla to niewiele to zmienialo

Nie wiem. :) W tym tygodniu 2 razy. Nie wiem czemu tylko 2 w sumie. Jakoś mi się nie chce. Perwersja mnie nie chce podniecić :(

Gość gfdfdgggg
to podszywy to nade mna, ja tylko temat zaliozylem

Gość hghjhjjhjki
ja hm...1-3 razy ale w tygodniu. Zalezy;)Mam kogos ale nie zawsze moge liczyc na osobe, z ktora jestem, a czasami musze sie wyladowac

ja muszę powiedzieć, że jak byłem z dziewczyną mojego życia ( rok), to prawie w ogóle tego nie robiłem. Tylko kilka razy przez ten rok, jak ona była chora albo gdy nie widzieliśmy się dłuższy czas. Uważam, że tak powinno być.

Gość hghjhjjhjki
o to chodzi, ze rzadko sie widujemy, bardzo rzadko

my widzieliśmy się prawie codziennie, a seks był różnie ( czasem codziennie, czasem co drugi dzień, prawie nigdy rzadziej). Więc już chyba rozumiesz, dlaczego nie musiałem tego robić.

wiem, że są osoby, które robią to kilka razy dziennie, ale według mnie to nie jest normalne. Prawdopodobnie będą potem mieć problemy z normalnym stosunkiem.

Kelner, weź sie nie baw w Wielkiego Moralistę. Jak sobie chcą walic, to niech sobie walą. I tyle. To bardzo pięknie, ze ty jesteś z tych oszczędzajacych sie ale to NIE znaczy, ze kazdy ma byc taki jak ty... Trudno ogarnać? Nawet! jeśli ktos ma problem z masturbacja to chooj Ci do tego, panie kolego :)