Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zanatrafiona

szczere pytanie do prawiczków po 25 rż

Polecane posty

Gość zanatrafiona

dlaczego nie skorzystacie z usługi prostytutki w prezerwatywie ?

zanatrafiona->Bo mamy swoją godność, po za tym to nie o seks chodzi.Ten nie różni się zbytnio u facetów od masturbacji.Mnie płatny seks jakoś nie podnieca a wręcz przeciwnie.A po za tym z dziwką też trzeba się umówić a to takie proste nie jest, przynajmniej dla mnie.

Gość zanatrafiona
no ale : -mogłbys powiedziec przed samym soba żę juz zamoczyłes, w jakis sposób napewno zmieniłoby to Twój punkt widzenia, nie czuł bys sie przez to taki "zacofany "w stosunku do reszty - zawsze mozna wypić kilka kilelonków wczesniej i dopiero wtedy dzwonić

Gość dettooox
autorko nie rób sobie jaj. szczerze???? przecież tu nie ma ani jednego prawdziwego prawiczka, same baby które sobie jaja robią....

Gość zanatrafiona
"ja bym i sie spotkal z prostytutka ale sie wstydze noi boje kobiet " no to w realnym życiu z przecietna kobieta bedzie tym gorzej ,bo w realnym życiu to przewaznie mezczyzni musza przejąc injcatywe, a tak nabrałbyś jakies doswiadczenie, profesjonalistka by sie Toba zajeła i po kłopocie p.s. powtarzam po raz drugi zawsze sie mozna upic to i wstyd troche przechodzi

zanatrafiona-A niby co by to zmieniło?Nadal bym był nieśmiały do kobiet i nic by to nie zmieniło,a udawanie przed samym sobą to mnie nie cieszy.A prawiki są, mimo że trudno w to uwierzyć i nie wszyscy to brzydale, bo ja aż tak bardzo odstrasząjcy znów nie jestem

Gość m-a-l-w-a
zanatrafiona - szukasz na kafe klienta-prawiczka?

profesjonalistka by sie Toba zajeła i po kłopocie No rzeczywiscie, od razu rozwiązałyby sie wszystkie problemy. Od kiedy to dziwka jest remedium na brak kasy, brzydki wygląd, problemy zdrowotne i temu podobne?

Gość |!oferma!!|
za moich "młodych lat" nie było takich fajnych stron jak np odloty.pl gdzie można było sobie pooglądach panienki i wybrać. a normalny burdel to mi się zawsze kojarzył z gangsterską spelunką gdzie poza pobzykaniem można po ryju dostać albo zostać okradzionym więc mnie tam nie ciągnęło. a teraz to już mi się nie chce. zresztą ja, jak większość prawików jestem raczej nieśmiały i nigdy z żadną laska nie chciałem iść do łóżka od razu. najpierw zawsze chciałem się trochę poznać. jestem facetem z którym "trzeba chodzić" bo nie wyobrażam sobie seksu na pierwszej randce.

Gość zanatrafiona
ale nie możesz gdybać co to by zmieniło bo zmieniło by na pewno kazde doswiadczenie czegos uczy, a najbardziej boimy sie tego co nieznane wzrosło by Ci troche ego, poprawiłby Ci sie humor chociaz teraz moze Ci sie wydawać ze zupełnie nie takie spotkanie z dziffka to same pozytywne bodzce, jest miła , masz bliski kontakt fizyczny z drugim ciałem musi sie starac żeby klient był zadowolny nawet zamiast jej bzykac tylko porozmawiac z nia mozesz

Gość zanatrafiona
nie :D jestem seksuologiem :)

Gość |!oferma!!|
"nawet zamiast jej bzykac tylko porozmawiac z nia mozesz" no to już było by dno. żeby iść do dziwki i zamiast bzykać to z nią "rozmawiać". niżej już chyba upaść nie można.

Gość zanatrafiona
po co tak to drastycznie oceniac,biczowac wiedziałby o tym tylko ona i ty :O

Gość zanatrafiona
za bardzo teoretyzujecie ,gdybacie zamiast po prostu to robic, nikt jeszcze od tego nie umarł :O

Wydać kasę i tylko pogadać? To jakby do psychologa isć. Albo seksuologa. Bez sensu.

Gość zanatrafiona
ale rozmawiajac z prostytutka uczysz sie rozmowy ze zwykla kobieta

ale rozmawiajac z prostytutka uczysz sie rozmowy ze zwykla kobieta Tak, dziwka to reprezentatywna częśc kobiecej populacji :o

Gość zanatrafiona
nie o to barany chodzi 😴 zamiast sie upic i zbeszczescic jedna panienke to wolicie tutaj pierdolic do końca życia 😴

Gość |!oferma!!|
"Tak, dzi**a to reprezentatywna częśc kobiecej populacji" może i tak :D bzdury. dziwika będzie cię słuchać, uśmiechać się, bez względu na to czy ją nudzisz czy nie bo jej za to płacisz. tak jak każdy psycholog czy innych "specjalista" któremu płacisz za każdą minutę słuchania twoich bredni. a normalne laski oczekują czegoś innego raczej.

Gość |!oferma!!|
"to wolicie tutaj pie**olic do końca życia" jak widać wolimy. i co to komu przeszkadza? ja jednak tym, którzy koniecznie chcą zaliczyć polecam pójście na dziwki. jeżeli brak seksu tak bardzo im doskwiera to jest naprawdę niezłe rozwiązanie.

ale oni- nie mają kasy, są nieśmiali, wstydzą się że szybko skończą, być może wstydzą się kupić prezerwatywy, umówić się z panną i zasłaniają się tym- że wierzą w miłość i nie potrafią tak po prostu zaruchac obcej panny. może też chcą zrobić minetę- a wiadomo, dziwce ją robić? ble

Gość zanatrafiona
przecież to jakaś 100 za h od razu mozna prosto z mostu rzucic: jestesm prawiczkiem ,chcialem zamówic dziewczyne... przeciez one kurwa z wiekszymi dewianctwami maja do czynienia :O

Gość zanatrafiona
im po prostu jest dobrze z tym statutem, maja na co narzekać i moga dac upust swojemu mankoltectwu

Gość zanatrafiona
znacie adres do jakiegoś prawika ? :classic_cool: zamówie mu dziwke na dzisiaj wieczór :classic_cool:

Jeśli autorka naprawdę jest kobietą a do tego seksualologiem to naprawdę katastrofa.To tak jak by 27 letnia dziewica narzekała by że nadal jest dziewicą.Przecież nie o to chodzi że nikt ją nie chce przelecieć, tylko o to że nikt z nią nie chce być, a nawet jak ktoś chce to ten ktoś jest taki że już woli być sama.Na tym problem polega a autorka skupia to wszystko na samym seksie.Seks to tak jak wypłata, jednak żeby mieć wypłatę to najpierw trzeba mieć pracę i ciężko pracować żeby dostać wypłatę.Tak samo z seksem.To że można iść na dziwki to chyba każdy wie i takie rady są gówno warte, tak samo jak dziewica dobrze wie że znajdzie bez problemu chętnego na seks.