Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

chemia13

czy ktoś ma dobry sposób na stres związany z egzaminem na prawko?

Polecane posty

Nie mogę sobie poradzić ze stresem na egzaminie ,ten placyk mnie wykończy .3 razy oblałam na placu bo jak wjezdzam w zakręt łuku zawsze trzęsą mi się ręce i noga lata na sprzęgle.Normalnie na placu jet ok ale nie na egzaminie.Brałam środki na uspokojenie ale to nic nie pomaga.Nerwówka zaczyna się już na kilka dni przed egzaminem ,co robić?

Gość piękny grzesiek 40
Tak. :) Przed egzaminem należy się trochę po masturbować. Spuścić ciśnienie z kręgosłupa. :)

Gość piękny grzesiek 40
Bardzo skuteczne polecam. :)

Gość tutek-srutek
wiec zacznij olewac ten egzamin, moze pomoze Ci podejsc do niego na luzie i zdac. Ja tak zdalam egzamin, o ktorym myslalam, ze za chiny nie zdam, poza tym naprawde nie zalezalo mi na nim. Ale skoro zaplacilam, to podeszlam do niego i bylam zaskoczona, ze sie udalo, i to z calkiem dobrym wynikiem. wiec znalazlam sposob na zdanie egzaminu- luzik totalny!

Gość wiem co to jest sama
to przezywalam, ale uwierz mi jest to do przejscia,na kilka dni przed mozesz zaczac lykac magnez,w dniu egzaminu rano zaparz sobie meliske, a przed egzaminem dobrze jest zjesc snikersa i zabrac sobie mp3 zeby sobie posluchac muzyki, a kiedy bedziesz juz sie przygotowywala do jazdy-wez sobie kilka glebokich oddechow-dziala-ja tak zrobilam, w koncu podeszlam na luzie i zdalam, powodzenia!

Sęk w tym że po melisie ja zaraz zasypiam więc melisa odpada ale resztę wypróbuję dzięki:(

Gość walnij
sobie browca na rozluźnienie :)

Gość jgkuykuyouyouyt
nie iść na egzamin, jedyny skuteczny

Gość taksiesprawymaja
mnie pomógł egzaminator, jak powiedziałam że z nerwów trzesie mi się noga to rzucił jakimś kawałem i śmiech pomógł, na luzie do tego podeszłam i zdałam ^^ a co poradzić Tobie, to nie wiem... najlepiej żebyś to olała w sensie podeszła do tego na luzie ale dobrze wiem, że łatwo radzić a trudniej zrobić. mnie także tabletki (bardzo silne) nie pomogły

Gość taksiesprawymaja
wypić sobie na odwagę nie radze :D chociaż mój znajomy zrobił tak, że podszedł do egzaminu na mega luzie (jarał i pił wcześniej) no i zdał bez problemu. ale nie bierz przykładu :P