Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość meganaka45

Co sądzicie o podróbkach??

Polecane posty

Gość meganaka45

http://niesiulka.u.re.pl/tablica/czytaj/19340.html świat podróbek - alternatywa dla bycia modnym czy tandeta? Jakie jest Wasze zdanie? Ja osobiście nie mam oryginalnych ciuchów (oprócz butów sportowych), bo po prostu mnie na nie nie stać. A nawet jakby było mnie stać to nie wiem czy wydałabym tyle kasy

Gość m-a-l-w-a
TANDETA przez duze "T". Serio. Poza tym wcale nie to najlepsze co drogie i firmowe, tylko to w czym sie dobrze wyglada. P.S. ale jednak powinno byc dobre jakosciowo (nie markowo)!!!!

Gość meganaka45
czasem jednak można znaleźć dobrą podróbkę

Wstydziłabym sie nosić podróbki,to obciachowe.Jak mnie nie byłoby stac na oryginały to bym nie kupowała i już.Zresztą to nie chodzi o metkę tylko o jakość,a podrobka nie ma takiej jak oryginał

Gość m-a-l-w-a
meganaka45 - ale to nie chodzi o to by nosic logo/podroby gorszej jakosci lepszej czy najlepszej. Marka nie gwarantuje Ci tego,ze jestes modna. Podroba zas gwarantuje, ze ktos kto sie na tym zna uzna Cie za "malo kasy, malo klasy" Czy nie lepiej kupowac rzeczy na ktore nas stac a ktore pasuja nam stylem, kolorem itd. Owszem wielkim domom mody udaje sie trafic czasem w "COS" czemu nie jestemy sie w stanie oprzec! Ja np. mam bzika na punkcie kolekcji torebek Gucciego za czasow Toma Forda. Mam kilka...ale kupilam je na przecenie po latach....Doctor bag sie nigdy nie zestarzeje i swietnie sie sprawdza jako bagaz podreczny w podrozy!

Gość rthrtj
na kafeteri wszystkie jesteście oryginalllne a na ulicy sama chińszczyzna na was

Gość meganaka45
jednak czasem płaci się grubą kasę za metkę ...

Gość Ciekawy student
bardzo dobrze że są, bo to jest konkurencja dla pazernych dużych firm Często jest tak, że lwią częśc ceny oryginału stanowi zysk firmy, który nie ma nic wspólnego z jakością czy parametrami towaru

Gość wisnia2010@o2.pl
osoby zarabiające 1200 zł na miesiąc moga sobie pozwolic tylko na podróbki

Gość meganaka45
wiśnia masz rację, bo ich jedna pensja starczyłaby tylko może na jedną bluzkę ...

Gość m-a-l-w-a
wisnia2010@o2.pl - absolutnie nie! Osoby, ktore malo zarabiaja powinny kierowac sie przed wsystkim jakoscia i kupowac klasyczne rzeczy, ktore sa zawsze na czasie. Podroby widac....z daleka i sa tandetne!!!!!!!! Rzeczy modne w danym sezonie....sa modne chwile.............