Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myśląca o architekturze

Czy rysunku architektonicznego można się nauczyć?

Polecane posty

Może ktoś z Was miał styczność z egzaminami wstępnymi na architekturę i wie jak to wygląda od wewnątrz?

Gość Lori Anna..........
moja znajoma brala lekcje tego rysunku i zdala egzaminy , wiec nauczyc sie mozna na pewno:) ale z tego co pamietam to troche to kosztowalo

a wiesz może na jakim była poziomie? bo ja nie miałam większej styczności z rysunkiem i boję się, że nawet po kursie sobie nie poradzę

bo nie wiem jak to wygląda... nie wiem czy moje umiejętności są wystarczające i czy taki kurs daje mi jakikolwiek procent pewności że się dostanę...

Gość Lori Anna..........
ona sie dostala, stycznosci wczesniej nie miala bo skad?

lubię czasem robić graffiti na ścianach bloków mojego osiedla, więc chyba mam zdolności plastyczne? :)

baaardzo śmieszne. a Twoja koleżanka miała jakieś zdolności plastyczne czy uczyła się od zera?

Gość Lori Anna..........
szczerze patrzac na jej obrazy(bo tez tam malowali to chyba taki kurs rysunku byl w ogole) to zdolnosci ma na poziomie dziecka z przedszkola, no ale na architekturze ponco sporo maluja czy jakis plakatow robia a ona ma dobre oceny wiec zdolnosci nei sa chyba potrzebne, wydaje mi sie ze to ejst troche jak rysunek techniczny i bardziej sie liczy czy widzisz 3 wymiar,odpowiednie proporcje itp, ale az tak sie tym nie interesowalam wiec nei jestem w stanie powiedziec ci wiecej ale jak masz kase to proboj-o ile mi wiadomo nikomu kto nie probowal sie jeszcze nie udalo ;)