Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naciska na mnie bym powiedział

Ojciec chce bym powiedziala mu kto jest ojcem mojego dziecka! Co zrobic?

Polecane posty

Gość naciska na mnie bym powiedział

Problem tkwi w tym ze nie chce tego zdradzac. Mam 6letniego syna i wole zachowac to w sekrecie. Tamten czlowiek ma juz dorosle dzieci, zone, w dodatku jest dobrym przyjacielem mojego ojca. Gdy zaszlam w ciaze to tylko mamie powiedzialam o tym kto zrobil mi dziecko, ona uprosila mnie bym nic nie mowila i posluchalam jej. Ojciec owszem byl wsciekly, na mnie, zwyzywal mnie gdy powiedzialam mu ze nie wiem kto nim jest ale niedawno podsluchal moja rozmowe z mama na ten temat i zaczal naciskac na mnie zebym powiedziala mu prawde, to malo powiedziane zaczal, naciska na mnie zebym sie w koncu przyznala. I co mam mu powiedziec ze ojcem mojego dziecka jest facet ktory mnie sponsorowal, ktory nawet nie chce znac swojego dziecka. Ja chce to przemilczec dla swietego spokoju. Sama zarabiam na siebie i dziecko, nie ma powodu bym o tym mowila. Zreszta nie wiem co by ojciec mu zrobil, druga sprawa jest taka ze gdy syn spyta mnie o ojca to wymysle jakies klamstwo, powiem ze zostalam zgwalcona. Nie chce tego robic, zalezy mi na spokoju. To akurat jest tylko i wylacznie moja sprawa z kim mam dziecko i nikt nie musi o tym wiedziec. Kto bedzie mial tak naprawde najwieksze problemy, ja. Teraz ja powinnam to juz zostawic a tata probuje wymusic na mnie zebym mu w koncu powiedziala o ojcu swojego dziecka.

Gość anya rybyk19
powiedz swojemu tetrykowi ze chuj to go obchodzi :D ale z ciebie tez niezla desperatka ze z podtatusialym tetrykiem sobie bachora machnelas ... feee:-O

Gość anya rybyk19
aa i ten twoj zdziadzialy kochas bral viagre? czy jakis inny srodek na erekcje? :D

Gość nie chce byc czarna
Troche zamotana historia :) Twoj tata nie wie z kim masz dziecko, a ojciec dziecka wie ze to jego? Jesli chodzi o Twojego ojca, to nie uwazam ze powinien wiedziec takie rzeczy, jestes zapewne dorosla i to Twoja sprawa, poza tym, po co mu to wiedziec? I tak juz nic nie zmieni, a nie potrzebne teraz sa problemy z tym tematem zwiazane. Mysle ze powinnas jasno i dosadnie, ale uprzejmie poinformowac ze to nie jego sprawa - taka prawda. Jesli ojciec dziecka nie wie ze ma dziecko no to tu juz sprawa troche dziwna... bo... radzila bym powiedziec. Nigdy nie wiesz co sie w zyciu stanie i moze kiedys bedziesz potrzebowala jego pomocy. Ojciec i Matka ( czyli Ty) to najwazniejsze pod kazdym wzgledem osoby w zyciu Twojego dziecka. Uwazam ze powinien wiedziec, pomimo tego ze ma zone, i swoje juz dorosle dzieci. lepiej teraz niz za 15 lat. A dowie sie na pewno. Takze mysle ze lepiej od Ciebie i teraz.

Jak nie chcesz ojcu powiedziec to nie mow,tylko zastanow sie co powiesz dziecku jak spyta o tate bo chyba nie mowisz powaznie o tym gwalcie?!?Jesli tak mo powiesz to mozesz zniszczyc mu psychike,zastanow sie jeszcze dobrze,chyba lepiej bedzie jesli mu powiesz np, ze jego ojciec umarl.wyjechal bardzo daleko lub np. ze byl obcokrajowcem i jak sie dowiedzilalas ze jestes w ciazy to nie moglas go odnalezc.

A nie mozesz wymyslec, ze ojciec dziecka zmarl wkrotce po tym jak zaszlas w ciaze. I nie chcialas nic mowic, bo jest to dla ciebie bardzo przykre...czy cos w tym stylu?

Gość sie mysliiiii
ale szmatławiec, dawała dupy komu popadło

Gość dzieci sie nie dostana
przeciez napisała ze to jej sponsor