Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

metka metka

chce byc mama

Polecane posty

Dziewczyny blagam o pomoc! Chce byc w ciazy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dzisiaj jest moj 23dc. Minal dopiero tydzien od teorycznego zaplodnienia a ja juz nie moge wytrzymac,nawet glupia zrobilam juz test (oczywiscie negatywny) Tak bardzo o tym mysle,ze popadam w jakas obsesje i ciagle wynajduje coraz to nowsze objawy... Jak sobie z tym poradzic? Bardzo prosze,dziewczyny ktore byly lub sa w podobnej sytuacji o rade jak tu nie zwariowac>>

Gość nie ma na to rady
:D :D :D

Gość szalonaaaaa
odpierdala ci

Gość ja tylko
no cóż. Chcieć a móc, to zupełnie dwie różne sprawy...

Im bardziej się będziesz nakręcać, im bardziejbędziesz o tym myśleć, tym trudniej będzie Ci zajść :( Taka prawda. Wiem to nie tylko z opowiadań innych, ale i również z własnego doświadczenia. Gdy z mężem próbowaliśmy "zajsć" :) Nie wychodziło. Gdy się przeziębiłam i chciałam odłożyć próby na dalszy plan, niespodziewanie zaszłam......

dzieki Tamila ;-) tylko wiesz,to sie wszystko tak fajnie w teorii przeklada a w praktyce niestety juz gorzej..

Wiem niestety.... dlatego nieraz lepiej jak niespodziewanie coś wyskoczy i planowanie dziecka schodzi na dalszy plan ;) NIe wiem jak to możliwe, ale naprawdę im bardziej chcesz i o tym myślisz tym gorzej zajść :( Wyluzuj. Odpuść trochę. Nie żyj tylko tym. Wiem, łatwo się mówi, ale jakich innych porad oczekiwałaś?