Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boze jak ten czas leciiiiiii

Jak sie ladnie ubierac nie majac kasy??

Polecane posty

Do niedawna nie umialam sie ubierac kobieco, modnie, chowalam biust, nosilam sie na sportowo... Teraz -od jakiegos roku- coraz czesciej przekonuje sie do spodnic, butow na obcacie, dobieram ubrania podkreslace zgrabna sylwestke, ogladam ladne szale, chcialabym kupic plaszczyk.. Tyle, ze za tym idzie kasa. Nowe spodnie, czy buty, czy bluska, czy plaszcz.... kazda rzecz za minimum paredziesiat, stowe. :O Bylam ze dwa razy w lumpeksach, straszny chaos, balagan, tlok i same szmaty... Allegro? zamowilam buty, ale boje sie,ze beda zle/inne niz na fotkach, dziwnie tak kupowac odziez/obowie w ciemno...

Gość ciocia dobra radaaaaaaaaaaa
W czasie wyprzedaży można kupić ubrania naprawdę tanio. Na allegro również. Ja właśnie tak kupuję, i mimo, że nie mam dużo pieniędzy to mam dużo ładnych i porządnych ubrań

Gość hmm, ja jestem aktualnie
bezrobotna, w zasadzie całe życie jestem bezrobotna hahaha no z wyjątkiem pracy w trakcie studiów czy szkolnych wakacji, ale tego raptem 2 lata było, a ja mam 27, więc lipa :P a ciuchów mam dwie szafy :D mam taką niesamowitą zdolność wyszukiwania różnych rzeczy za grosze wręcz :D wszystkie koleżanki mi tej umiejętności zazdroszczą. może nie wszystkie moje zakupy muszą powalać na kolana, ale mam naprawdę dużo ładnych ubrań, butów, dodatków. wszystko praktycznie z wyprzedaży, kupione w sklepach, w których pracowałam ze zniżką, ze szmateksu mam dwie niezłe marynarki, po 28 zł sztuka, ostatnio upolowałam bardzo ładną spódniczkę na lato za 16 zł, a na allegro kiedyś kupiłam skórzany płaszczyk za 57 łącznie z przesyłką :D więc można, trzeba tylko mieć trochę czasu i dużo cierpliwości, żeby coś fajnego wykopać

łątwo mowic, szmatami starymi sie nie wystroje chocbym miala gust:O

Gość zazdroszcze kasiastym!!
i tyle

w lumpeksach są też ciuchy z metką(miałam i mam kilka takich ciuchów). Jak się nie ma kasy to trzeba kombinować. Ja np. kupiłam 3 pary butów na allegro, trzeba tylko mierzyć długość wkładki, poza tym można zamienić w razie złego rozmiaru. Możesz też kupować na allegro buty ze swojego miasta i nie płacisz za przesyłkę. Ja nie kupuję na allegro ciuchów bo te trzeba zmierzyć.Na allegro kupuję też torby. Co do ciucholandów, trzeba się uzbroić w czas i cierpliwość. Trzeba znać też dobre lumpeksy, można tam wygrzebać naprawdę super modne i oryginalne ciuchy. Ostatnio kupiłam kurteczkę letnią za 1 zł!!!! Niektórzy się brzydzą tam kupować, ja tam wszystko co kupię od razu do prania i gitara.

Gość mania_pyta
a dlaczego chowalas biust? Ja mam maly to chowamm

Gość wiecie co ja pracuje ale
nie stac mnie nawet na szmateks

Gość podnoszzze temat
up

Gość podnoszzze temat
brzydkie sa te rzeczy

Gość sex instruktorka
przyzwyczaj się do lumpexów, naucz się szukać ciuchów i bądź cierpliwa. poszukaj na forach info o fajnych second handach w twoim mieście.