Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość urodzinyyyy

Ktoś ma pomysł....

Polecane posty

Gość urodzinyyyy

co mogłabym przygotować dla dziecka do przedszkola na urodziny jako poczęstunek dla innych dzieci? Przyjęło sie u nas ,że to worek cukierków i to wszystko Myślałam,żeby zrobić dla każdego z osobna dużego cukierka i w nim słodycze, ale nie wiem czy to dobry pomysł? Może ktoś zna lepszy? :)

Gość urodzinyyyy
??? :)

Gość urodzinyyyy
zapewne Ty ja dostałeś od mamusi :) dzięki ale nie skorzystam

Gość fmnjsdfhsifhj
Ja zawsze kupuje synowi jakieś cukierki. Jakieś takie lepsze, galaretke w czekoladzie albo coś w podobie. Inne dzieci też cukiery przynoszą

Gość ::::NORGE-A::::
mozesz upiec bezy i poukladac je w taki stos i polac to czekolada mozesz zrobic takie male kanapki, salatki, mozesz upiec babeczki

Gość ::::NORGE-A::::
sorki nie doczytalam co napisalas i sie pospieszylam, uwazam ze nie powinnas cudowac, tylko dac mu te oklepane cukierki. Uwazam, ze jak przygotujesz cos naprawde szpanerskiego to innym dzieciom bedzie zal ze ona maja tylko cukierki na urodziny. Po co napedzac takie rywalizowanie. Ja bym dala cukierki, chodzi tylko o symbol uczczenia jego urodzin a nie oto zeby sprawic jaknajwieksza radoche innym dzieciom!! W takiem wypadku musialabys kazdemu kupic zabawke itp... poza tym takie male dzieci prawdopodobnie nie docenia ze sie postaralas, slodkie to slodkie i uciesza sie i z cukierka zwyklego i z cukierka wszelkiego innego.

Gość urodzinyyyy
nie chodzi mi o rywalizację , może tak to zabrzmiało :) ale własnie o radosc dzieciaków, zeby było coś innego, taka dla nich niespodzianka, a nie następne cukierki w 1 worku i częstowanie. chyba jednak zrobię te cukierki tak jak chciałam na początku, kupię jakąś kolorowa folie i włoże do niej cukierki, lizaki, kinderki cos w tym stylu i zawinę w duzego cukierka :)

Gość urodzinyyyy
ja wiem,że cukierki nie sa dobre-zdrowe dla dzieci no ale bez przesady to w koncu urodzinowy poczęstunek, przecież nie dam im po jabłku :) to by dopiero były smutne :(

Gość nie masz piekarnika
ja dawałam po lizaku i po gumie do żucia orbit dla dzieci to przyjemne z pożytecznym

Gość nie masz piekarnika
najpierw zjedli lizaka a potem oczyścili zęby gumą

Gość babystart
jajka niespodzianki....jesli cie stac oczywiscie:) mozesz kupic te tansze jajka :)

A może upiecz jakieś fajne cupcakes? Pomysły możesz ściągnąć z netu: http://tnij.org/lat3 Nie wiem ile masz czasu, ale na stronie www.tortownia.pl można kupić różne cuda do ozdabiania ciast.

Gość urodzinyyyy
Znów mama.... Fajny pomysł, ale ja to jestem antytalent jeżeli chodzi o pieczenie ciast(brałam to pod uwagę, ale jest strach że nie wyjdzie) :P

Gość urodzinyyyy
kurcze może spróbuje , jak nie wyjdzie to maż i tak na pewno zje z dużym apetytem :)