Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośka23

ma ktos może linka do pobrania simsów????..błagam..

Polecane posty

Gość gośka23

szukałam wiele razy stron z których mogłabym sciągnąć simsy i nie udało mi sie nic znaleźć;/;/ a jesli już to sciągało mi wersje demo albo jakies pliki i nic poza tym;/ Uwielbiam tą gre, nie ważne jakie to będą simsy czy 1 czy 2 czy 3 ważne żeby były. Jeżeli jest ktos w stanie mi pomóc to bardzo proszę;];];];];];]

Gość kurwisonek77
Kup sobie a nie pirac okradajac innych. Co bys powiedziała jakbys zapierdalaał i nikt ci za prace nie płacił suko głupia :o

Gość gośka23
słucham??, jak masz zamiar tak obrażać ludzi to lepiej żebys w ogóle nic nie pisał, co ci w ogóle to robi że tak skrytykujesz człowieka? zadałam tylko pytanie czy "mógłby mi ktos pomóc", czy może "ktos sciągał kiedys jakies simsy i mu się udało". I wiesz co, takiego człowieka jak ty nigdy nie poprosiłabym o pomoc. I jeszcze cos: jak prosiłam o pomoc to nie myslałam o kims takim jak ty, tylko o osobie która ma większy poziom inteligencji..

Gość Zwiędła różyczka
hej, z jedynką nie powinno byc problemu, na necie :)

Gość gośka23
dzięki;] kiedys też próbowałam pobrać jedynke ale mi sciągało jakies pliki, więc zrezygnowałam;]

Gość prrry
Z tej stronki , którą podałam ściągałam kilka części dla siostrzenicy i wszystko chodzi elegancko. Tylko zawsze patrze na komentarze tam ludzie piszą czy gra działa czy nie.

Gość vin81
wiesz, że piractwo to kradzież?

Gość kurwisonek77
złodziejko mała inteligencja to sie wykazujesz ty!! piractwo=złodziejstwo na to jest paragraf!!

Gość kurwisonek77
Ja też właśnie tworzę nową grę pt. kaczuchy z kosmosu i jakby ktoś mi ją kradł w internecie to zajebałbym złodzieja!

Gość bhteahnaejhna
dokladnie, zarob i sobie kup. Mozesz kupic taniej na allegro, uzywana. ALe piractwo to kradziez, jak bys sie czula, gdybys ty na cos pracowala a ktos by to sobie po prostu ukradl?

Gość umpa lumpa
a nie lepiej popytac znajomych? Mysle, ze ludzie maja jeszcze stare Simsy, ba, sama mam prawie wszystkie czesci do 2 (oryginalne), probowalam sprzedac, ale kiepsko idzie. :) Polecam torrenty do sciagania.

Gość potsyf
namierzom cie pipko po ip i zabijom za głupotę