Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ula1626728273928

BLONA DZIEWICZA

Polecane posty

Gość ula1626728273928

Witam. Jestem 20 letnią kobietą. Niedługo dostanę zastrzyk przeciwko raka szyjki macicy. Jestem dziewicą, więc ginekolog powiedziała, że to bardzo dobrze jeśli mam zamiar mieć ten zastrzyk. Ale problem jest inny. Po jednej imprezie wraz z chłopakiem zaczeliśmy się pieścić na łóżku po czym zaczął powoli we mnie wchodzić. Wszedł może z 3-4 cm po czym opamiętałam sie i powiedziałam żeby przestał. Miałam tego dnia okres. Nie czułam żadnego bólu,jedynie podczas wchodzenia lekkie szczypanie po "bokach". Czy jest możliwośc,że przebił mi błonę dziewiczą? Czytałam,że błona jest e;lastyczna i przrwana zostaje dopiero na pewnej odległości. jaka to jest odległość? PROSZE O POMOC.\

Gość ula1626728273928
prosze o odpowiedz...

Gość delfin30
ja bym chetnie zwalił przy tobie konika

Gość błona dziewicza..
znajduję się u wejścia do pochwy, więc sama sobie odpowiedz

"Niedługo dostanę zastrzyk przeciwko raka szyjki macicy. " :o :( Dalej już nie czytam :(

Gość umpa lumpa
a ja mysle, ze skoro juz wczesniej doszlo do pieszczot z hmm, prawie-penetracja, to taki zastrzyk, czyli szczepionka przeciwko HPV moze ci niewiele dac. To szczepienie, owszem, poleca sie dziewicom, ale takim, ktore nie mialy kontaktu z penisem, bo HPV zakaza sie przez dotyk, a niekoniecznie stosunek. Co do blony to nikt ci nie powie, tylko ginekolog moze zobaczyc.