Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nijaka panna

trojkat...

Polecane posty

Gość nijaka panna

jestem z moim chlopakiem juz od jakiegos czasu....zaproponowalam mu trojkat ale z panna..... mial opory bo mowil ze niechce dotykac innej i sie zgodzil....jednak on tez bd bral w tym udzial powiedzial jednak ze o facecie niema mowy nierozumiem tego bo to nie fair nieto zebym chciala ale sami rozumiecie.... dodam ze jestem bi lecz bardzo go kocham....poklocilismy sie i skonczylo sie natym ze go niebedzie ALE JA CHCE! jak myslicie zgodzic sie ??/ oczewiscie bylo ustalone ze mineta ii calowania.... boje sie tylko ze to popsuje nasz zwiazek

Gość nijaka panna
:*mineta i calowanie odpada....zapomnialam dodac

Gość nijaka panna
pisac

Gość nijaka panna
1111111111111111111111111111111111111

Gość nijaka panna
LUDZISKA ZYJECIE TAM

Gość nijaka panna
widac niezyjecie:(:(:(

Gość czy ja rozumiem czy nie
Dobrze rozumiem ,ze chcesz trojkąt z jakąs dziewczyną i obcym facetem ?

Gość czy ja rozumiem czy nie
cokolwiek odpowiesz... nie zgadzaj się , bo skonczy sie to tragicznie :O Trojkat z kobieta taaak ale z facetem już beee? :O Zalosne

o boże wiele myslalam na ten temat....jak mozna??? pozwolisz by twoj kochany jedyny prywatny facet dupczyl inna? by na twoich oczacch on jej wkladal?

Gość aha i achhhhh
nie dosć, ze nijaka to jeszcze dosc głupia :o

po 1 jesli miala bym na to odwage to tylko iw ylacznie z obcymv facetem i kobieta ale w zyciu oddawac mojego faceta na sex innej;/ juz ta mineta lepsza

ja rozumiem ze nie masz nikogo wybierasz obcych ale zeby twoj facet porażka....totalne zboczenie.a twoj nie dziwie sie ze nie chce faceta on woli kobiete bo faceci lubia kobiety!!! a faceta nie chce po 1 dla siebie po 2 by inny cie dupczyl a ty pozwalasz na jego stosunek z inna

Gość mama huskowa:)
,,boje sie tylko ze to popsuje nasz zwiazek'' no to po co takie pomysły? Nie jestes w stanie przewidziec jak to sie zakończy.Możesz mieć jakiś uraz po tym ,moze miec go twój partner.Tak naprawde to zabawa dla hardcorowców. Nikt szanujący się nie dupczy innych bedąc w związku

mama huskowa podzielam... chyba by mnie zal, zadrosc "zeżarły" jak bym widziala ze inna lafirynda sprawia przyjemnosc mojemu facetowi albo jak dochodzi w niej i robi ten sam wyraz twarzy jaki robi przy mnie...no koorwa mac