Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daisy_daisy

kochanek a satysfakcja...

Polecane posty

Gość daisy_daisy

jak wytłumaczyć facetowi jak się robi minetkę? Mój kochanek robi to dość nieudolnie a ja nie dochodzę pochwowo . Chciałabym go jakoś pokierować, żeby było lepiej. Oczywiście czerpię przyjemność z seksu z nim natomiast orgazmy miewam tylko sama ze sobą:/ Jakieś rady?

wiesz delikatna sprawa.. ale podczas minetki staraja sie wykonywac takie ruchy abys czula sie jak njakofortowiej;p delikatnie mozesz mu powiedziec zeby moze "troszke w prawo w lewo delikatniej ostrze" tylko nie mow ze jest zle.. powiedz ze jest dobrze tylko to troche skoryguj

Gość daisy_daisy
tak, tylko wydaje mi się , że on nie do końca wie w czym rzecz... Jak mu kiedyś oświadczyłam, że nigdy nie doszłam pochwowo, to był w ogromnym szoku. Spotykamy się od niedawna, jest fajnie ale chciałabym mieć z tego większą satysfakcję. Wydaje mi się, że jemu się wydaje że jak poliże byle gdzie tam na dole to będzie super. A nie jest bo to pzrecież chodzi o to, żeby stymulować łechtaczkę...

Gość daisy_daisy
lubi lubi bo sam się chętnie do tego zabiera tyle , że... średnio mu to wychodzi... u mnie w ogóle ciężko z orgazmem a tak bym chciała...ehh

To pokaż mu sama jak ma to robić. Inaczej będziesz się tylko wqrwiać za każdym razem, gdy prawie dojdziesz.