Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinowysorbetxxx

Czy nie uwazacie, ze forum wizaz to porażka?

Polecane posty

Gość malinowysorbetxxx

Pisałam na wizazu jakis czas, to co sie tam dzieje to kompletna porażka, wszyscy się obrazają wszyscy po sobie jadą, jedna osoba zakłada temat za chwile milion obrazliwych komentarzy, wszyscy sie wymądraja, tyle tam przemadrzałych bab ktore mysla ze sa najmadrzejsze, ze az zal. Jak sie czyta niektore wypowiedzi nie wiadomo czy sie smiac czy płakać, porażka.

Gość ehhhhhe
wracaj skąd przyszłaś

Gość pimpek sadełko
przesadzasz ja tam nie pisze ale nieraz czytam i są tam nieraz fajne rzeczy no i niema wulgaryzmów tam jak tu na kafe kurwa mac to mi trochę przeszkadza

Gość alee taa
jak tam są obraźliwe komentarze, to powiedz mi co jest tutaj?? To co soe na kafe dzieje to masakra

Gość malinowysorbetxxx
No tak to prawda ze tu tez sie wszyscy ovrazaja bo tak najlatwiej na forum wejsc i nie powiedziec komus nic w oczy tylko sie w necie powymądrzac i powyżywać na ludziach, zgadzam sie ale tam jest po prostu strasznie duzo przemadrzalych osob ktore uwazaja, ze maja wysokie mniemanie o sobie ja nie lubie wizazu, a moderatorom przeszkadza jak usuniesz posta albo zmoderujesz albo jak napiszesz cos co jest sprzeczne z przekonanaiami moderatora, a to ze cie ktos obraza i wyzywa od idiotow to nic za to sie nie dostaje ostrzezen

Gość sdnscnsdnjcsdn
wizaz to dno stado sztywnych bab w kolku wlasnej adoracji i te ich TZ smeichu warte

Gość sweetpinky
o mnie mówicie?

Gość malinowysorbetxxx
Wlasnie o to mi chodziło, ze tam jest sztywne kolko bab wzajemnej adoracji ktore moga obrazac kazdego a jak ktos nowy dolaczy i smie im cos wygarnac to sie czepiaja i daja bana, ja tak mialam koszmar opisalam jakis problem od razu milion bab zarozumialych i aroganckich zaczelo prowokowac awanture a jak ja na ktoras wjechalam zeby sie zrewanzowac to dostalam bana tymczasowego juz nie mowiac o moderatorach debilach az zal patrzec kto tam jest moderatorem :/ juz lepiej zeby w ogole modów nie bylo.

ja byłam na wizazu i mnie obrzucili inwektywami za zarócenie uwagi, co za zarozumiałe dziewczęta tam są a fujjjj z wizazem bleeee

Gość fagasek30
Tak, dlatego pravik91, facet22lata. lukasz, marek, tomek i podobni brzydza sie wizazem i uwielbiaja kafeterie.

Jasne, że porażka. Pełno przemądrzałych gówniar podlizujących sie pani (modce). Nie da się o nic zapytać, nie da się porozmawiać, bo zaraz zostaniesz zjechany od góry do dołu przez idiotki, ktorych plan dnia opiera się na olejowaniu włosów.

Zgadzam się z autorką w 10000000 procent.(ach?) Na wizażu jest (w sumie podobnie jak tu-tylko gorzej :) tzn tu przynajmniej nikt nie udaje że jest jakaś tolerancja,kultura itd.A tam niby przyzwoite forum, a gdy napisałoby się coś nie zgodnego z panującą miłościwie jedyna słuszną prawdą i racją, z swiatopoglądem większości to tak wyzamiatają, tak zwyzywają od idiotek,itd że się odechce w ogóle odzywać.W ogóle nie ma tam czegoś takiego jak wzajemny szacunek ,szacunek dla odmiennych poglądów itd. Tego nieśmiertelnego TŻ ta też widziałam :) Napisać słowo mąż chlopak narzeczony-to już przezytek,chyba objaw zacofania:D Byłam tam chwilę,2 l temu,jak zobaczyłam co to jest,poszłam sobie stamtąd,nawet chyba jeszcze jestem zalogowana,ale nie wchodzę tam od 2 lat ani na 5 seksund.Szkoda nerw.

Gość rtyrty
nie siedzialam nigdy na wizazu, ale myslalam ze gorszego forum niz kafe to nie ma :P:P