Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eszeszcze eszcze

Zawsze w piątki tak mało ludzi tutaj jest ?

Polecane posty

Gość eszeszcze eszcze

hmmm ? :P

Gość mam kolana dwa
cha cha cha tu się zgodzę! ale ja tam wolę żeby było mniej, bo mi komputer tak nie muli;p

Gość mam kolana dwa
ej to jest kurczę chamskie i smutne, ale prawdziwe! Jaki normalny człowiek bez problemów emocjonalnych i towarzyskich marnowałby czas na kafe? Przyjemne ale można by za ten czas iść ze znajomymi do kina zamiast smutać w wirtualu

A jak ktoś ma katar? Do kina nie pójdzie? Albo ludzie pracujący na drugą zmianę? Tak chyba nie bardzo mogą sobie na drinka z przyjaciółmi teraz wyskoczyć. :D Na dodatek wieje dziś okropnie. Głowę urywa.

Gość mam kolana dwa
a no nie bierzcie tak dosłownie:) to metafora taka o substytucie prawdziwego życia towarzyskiego

Gość mielem kiedys nick blu
ja nie mam znajomych, nie jestem atrakcyjny towarzysko. Mam was, wy jestescie jak rodzina. W swieta tu ktos jest, w wakacja ,rano , w nocy , nawet urodziny tu swietowalem :)

Gość mam kolana dwa
cha cha ile ciepłych słów:) dziękować . No ale na dobra sprawę jak ktos nie ma z kim pogadać, to zostaje e-friend:D

Gość mielem kiedys nick blu
straszne ale prawdziwe :P pocieszam sie,ze nie jestem sam :D

Gość mam kolana dwa
Ja tu już od 2 tyg siedzę i naprawdę nie spodziewałam się że inni przejmują się tymi samymi pierdołami. No ale w końcu "wszyscy mają ręce i nogi":)

Gość wiem,ze smieszne ale prawdziwe
ja się przyłączam do ludzi którzy przegrali życie,mogę?? jutro nie zdam egzaminu.

zastanawia mnie to dlaczego ludzie się tak nie szanują tutaj,kazdy komuś dopierdala,a tak naprawdę jakby wszyscy byliby dla siebie mili, byłoby zajebiście,no nie?dla niektórych kafe to taka odskocznia ...a tak to chujnia z grzybnią.

Gość mam kolana dwa
No bo w realu widać tez ciemną stronę człowieka, tu każdy się przedstawi jakby chciał być widziany:). Pewnie nic o sobie nie wiemy, ale miło pogadac i się wyżalić. Takie utopie w prawdziwym życiu nie istnieją:(

tommy - tak sie nie da, no wiadomo,że tutaj ludzie sie ze sobą nie zgadzają to rzecz naturalna,ale np taki głupie chamskie teksty i w ogóle to jest porażka,może dlatego,że coraz więcej gimgówna tu jest..nie wiem..albo podszywy typu ' jem kupę' (pewnie zaraz ktoś sie pode mnie podszyje,ale chuj tam) także ich poziom też ostro spadł.

no wizaż też mnie wkoorwia,tam jest drętwo,że masakra...a dobre kontakty między sobą mają tutaj ludzie z tzw.''elity'' mała blondynka,sossssss,carrie i te inne zjeby.

Gość mam kolana dwa
ej kurcze, raz dałam temat to rzeczywiście się podszywali chamy. Nawet to nie jest szczególnie śmieszne to po co? Lepiej chyba na serio z kims pogadać

no właśnie ale jak sie tutaj mozna pozalić? jak np przyjdzie jakiś zjeb genetyczny i pierdoli trzy po trzy albo wyzywają...nie da się..

o albo taki totalny idiota jak ten offerma albo owieczka z ogólnego:O tego sienie da czytac.

Gość mam kolana dwa
no popatrzcie, przykłady same sie pchają na ekran.

elita? ja tam mam swój czarny nick od roku, ale nigdy nie włazilem nikomu w dupe ani też nie szukałem znajomych na kafe, po prostu wyrażałem swoje zdanie, chociaż niektóre chciały mnie poznać

Gość IMO13721
Co jęczycie?! Wasze smuty przeważnie są z WASZEJ winy dlatego często lecą zjeby...

Gość mam kolana dwa
kurde ludzie, w realu to ciężko się wyżalic i kogoś poznać to co się dziwicie! Każdy żyje własnym osobistym gównem:(

Gość IMO13722
Tutaj także. Tylko jest wkurwiające jak laska przyleci z żalami, ludzie radzą, a ta foch. Jeśli potrzebujecie kogoś do wypłakania się, to kot będzie w sam raz...

Gość mam kolana dwa
Kurde od dwóch tyg tu siedzę i nie załapałam że offerma to jakis debil, a teraz tak kojarzę że często strasznie kapkę durne i niemiłe teksty puszczał;p

Gość To znaczy, że masz zasady, ja
A niby gdzie mam iść ? POszedłem z kumplem na browara i wróciłem do domu

Gość mam kolana dwa
A no bo ludzie często nie oczekuja porady tylko słuchacza i są zdziwieni jak ktos im poda rozwiązanie dla ich wewnętrznej niemocy cha cha cha. Wtedy reagują foszkiem samoszkiem

:OO tommy bo są tu tacu co komuś w dupe włażą. IMO - ciesz się,że póki co problemów nie masz.