Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość e334345juxq

Jak zapobiedz przybyciu rachmistrza?

Polecane posty

Gość e334345juxq

oto krutki sposóp trzeba sie uciedz to podstębu mianowicie wymedlowac usunąc mieszkanie i dowody oraz dokumęty i wyjechać we wschód najlepiej rosja albo czeczenia albo azja dalsza wtedy jest spokoj a lipcu wrócić do polski

Gość e334345juxq
lowciam wanese hadżens :)

Gość a jak usunąć mieszkanie?
Może lepiej sprzedaj, chociaż będziesz coś mieć na start w Czeczenii.

Gość rada jest dobra
Ja wogole nigdzie nie jestem zameldowany, a mam dwa mieszkania.W dowodzie mam jeszcza adres mieszkania ,ktore juz dawno sprzedalem.Chyba nie przyjdzie do mnie zaden rachmistrz, bo i po co ?

Gość pimpek sadełko
dzieci jeżeli nie chcecie żeby zbok z urzędu was nawiedził spiszcie się przez neta tam są tylko 3pytania

Gość totalna........
rachmistrz moze do pomocy wewac policje

A do tego co sprzedał mam pytanie: nowi właściciele nie mają żadnych obiekcji, że jesteś zameldowany w ich mieszkaniu? ;)

Jestem wymeldowany!Musialem sie wymeldowac.W starym dowodzie by mi zrobili przy okazji wpis, ale w nowych (plastikach), takiej opcji nie ma!Stary adres mam tez w dowodzie rejestracyjnym i na prawie jazdy.I tak juz przeszlo 4 lata.

Więc w dowodzie osobistym nie masz wpisanego żadnego adresu, a posługujesz się dowodem rejestracyjnym samochodu? Czy wymeldowali Cię bez wymiany dowodu osobistego, którym się posługujesz, mimo że jest niezgodny ze stanem faktyczny? Czy korespondencja urzędowa przychodzi na adres nowych właścicieli Twojego starego mieszkania?

Gość e334345juxq
usunąc mieszkanie można za pomocą kodu "boolPropTesting cheats" a następnie shift -kasuje parcele

Korespondencja przychodzi na adres, jaki podam do korespondencji.A dowod mam wazny do 2016 roku, prawo jazdy bezterminowo jest wazne. a dowod rejestracyjny juz wymienialem i nikt nie zakwestionowal danych w nim zawartych.