Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eeehh

załamka totalna :/

Polecane posty

Gość eeehh

mam rozstepy ale to taki jeden na drugim od pasa w doł i ciagle robia mi się nowe. Zylaki i teraz jeszcze cellulit. Krzywy kręgosłup. Krzywe zeby.Popekany naczynka i generalnie mam depresje......

Gość mam kolana dwa
Ja to dobrze znam kolego/ koleżanko. Zwłaszcza jak ci ktoś powie jakich chamski komentarz to tylko glebnąć się przed kompa i smutać na kafe

Gość eeehh
kolezanka:)ja ciagle slysze- wez przestan ludzie nie maja nog, ciesz sie, ze je masz ale i tak czuje sie kaleką :/

Gość mam kolana dwa
opowiedzieć ci historię mojej dzisiejszej kompleksogennej depresji? Poczujesz się piękna i atrakcyjna jak nigdy dotąd:D!

Gość eeehh
zamieniam sie wiec w sluch a raczej czytanie;d

Gość ulkaaaa*
A robisz coś z tym, czy tylko żalisz się, że nic samo się nie zmienia?

Gość mam kolana dwa
Dzisiaj kolega powiedział mi w szkole , że mam w ą s y. Nie byłoby w tym nic obraźliwego, ani raniącego, gdyby nie fakt, że rzeczywiście mam lekki meszek pod nosem:(. Teraz mam natręctwo wąsów i nie lubię jak ktoś na mnie patrzy z bliska. Co byś wolała, bokobrody, czy żylaki?:)

Gość a taka tam
bokobrody- mozna zgolić? co mam z tym robić? jestem mega wysportowana, robię szpagat itd. smaruj sie tonami kremów i co miesiac jest gorzej

Gość mam kolana dwa
mimo wszystko uważam, że żylaki to mniejszy dramacik:) no ale każdy ma swoje natręctwa. A jak bardzo to widać? W końcu rajstopy chyba wszystko zakryją, to społeczeństwo nie widzi owych żyłek i rozstępów. Bardzo to dostrzegalne?

Gość wiem,ze smieszne ale prawdziwe
ja tam powodzenie mam :D ale cellulitu to mi nie brakuję .. a jak juz wyminieacie mankamenty to dodam :mam krzywą trójkę ,małego garba na nosie(sam sie zrobił, nie wiem czemu :D ) yyy małe cycki troche :P i mi się przytyło ale to po świętach tak i nie mogę zgubić.

Gość a taka tam
rajstopy takie te zwykłe-widać. tak ale ja nie znajde przez to chlopaka. Wielu sie mna interesuje a ja kazdego odrzucam. Wyobraz sobie co by sie dzialo jak by to wszystko zobaczył....

Gość a taka tam
krzywy nos to lekko tez mam;p

Gość mam kolana dwa
kurcze, no nie żartuj!:) moja wąsatą facjatę widac non stop