Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmakova

czy w niedziele bedzie minuta ciszy?

Polecane posty

Gość mmakova

bo nie wiem

Gość kwartnik
jeżeli mieszkasz w Krakowie to już jutro zaopatrz się w stopery do uszu, ma być chwila ciszy i w tym czasie dzwony kościelne będą rozkręcone na maxa , jeżeli potrzebujesz chwilę ciszy to odwiedź w tym czasie Berlin albo Viedeń :)

Gość mmakova
jestem rodowita dzialdowianka

Gość kwartnik
już się zorientowałem w sytuacji ale media tego nie podadzą na tacy, trzeba pomyśleć i widzę, że Belweder oraz Tusk zgodzili się na wszystkie pomysły PiS i Prezesa i będą wiece i okrzyki, nowe krzyże oraz tablice pamiątkowe oraz obeliska , znicze i kwiaty , pochodnie i transparenty w stylu Jarek na Prezydenta i na Kowno z szablami wszystko na koszt podatników, to tylko kilka milionów złotówek, więc żaden problem ale jeżeli jeden dzień po manifestacjach ktokolwiek lub Jarek powie słowo do mediów , że to wszystko za mało to czuję, że ktoś tu nie wytrzyma i w końcu Jarka z tą szarańczą wyśle na Marsa :)

Gość kwartnik
jak wiadomo radio co ma ryja sprytną metodą podpuszczania co chwilę namawia do wpłat pieniędzy na swoje konto tłumacząc, że są jedyną rozgłośnią w Polsce, która 'prawdę podaje' , napuszczają ludzi i robią ludziom kipisz w głowach, że prawdy należy się trzymać a Tusk to kłamca a Jarek jest jak Piłsudski na koniu Kasztance , to radio co ma ryja nawaliło ludziom w głowach , że to był zamach a ostatnio usłyszałem, że do Tupolewa o numerze 101 podleciał ogromny rosyjski śmigłowiec i szelki założył na samolot z prezydentem aby skierować samolot na inny kierunek ludzka głupota nie zna granic co jeszcze wymyślą , UFO z rosyjską flagą na kadłubie też już było